evet arkadaslar gecen gun anlatacagım olay benim arkadasımın basına geldi ve 2 tane dual +7 mdsi gitti. Simdi Olayı Anlatıyorum: Arkadas oyundayken full itemli bir adam arkadasa pm atmıs ve pmde oyunu bıraktıgını ve bu itemleride arkadasa verecegini soylemis... iste arkadasta hemen town at demis... Adam hemen verecegi itemleri tradeye koymus: İtemler: +7 shell set , +7 Shard Ve adam arkadası itemli gorunce ''Sen ezik degilsin , bu yuzden sana itemlerimi vermecem'' demis. Tabii Bu itemler Karsısında kim olsa bence aynı seyi yapar... Ve arkadas hemen ''benim ezik bir arkadasım war , itemlerimi ona verebilirsin'' demis... Adamda tabii kabul etmis.. Arkadasın Arkadası oyuna girdiğinde itemleri verecegi kisinin onun arkadası olup olmadıgını kanıtlaması icin arkadasın elindeki dual +7 md yi arkadasımın arkadasına vermesini istemis.. Arkadasta Bunu kabul etmis ve vermis... Arkadasın arkadası adama tradeden itemleri gostermis ve tradeyi kapatmıs.. (Bu arada Arkadasın adı OsunukioSs) Dolandıran adam aynı anda baska bir char acarak adını ''OsunukiioSs'' koymus.. Ve benim arkadasımda itemleri kendi arkadasından geri istemis.. İste tam o sırada OsunukiioSs adlı sahte kisi arkadasın arkadasına trade atmıs.. Ve itemleri ona yollamıs.. Ve İtemler Uctu Lutfen bu tuzaga kanmayın... +++ rep istenmez hakedilir...
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Online Oyunlar
- Knight Online
- Yeni bir dolandırma yontemi.. Dikkat Dikkat!!!