Malzemeler:
- 4 adet yumurta
- 2 su bardağı şeker
- 3 yemek kaşığı kakao
- 1 su bardağı sut
- 1 su bardağı sıvı yağ
- 2 su bardağı un
- 1 paket kabartma tozu
- 1 paket vanilya

Krema Malzemeleri:
- 75 gr tereyeğı
- Yarım su bardağı un
- Yarım kaşık nişasta
- 1 su bardağından biraz eksik şeker
- 1 paket vanilya
- Yarım lt sut

Suslemek İcin:
- 2 adet muz
- Soğuk sut
- Hindistan cevizi


Hazırlanışı:
- Oncelikle keki hazırlanır. Yumurta ve şeker iyice cırpılır, un ve kabartma tozu dışındaki malzemeler eklenir ve tekrar cırpılır. En son un ve kabartma tozuda eklenir hafifce karıştırılır. Yağlanmış veya yağlı kağıt serilmiş buyuk fırın tepsisine karışım dokulur ve 175 derecede ısıtılmış fırında pişirilir.

-Kek pişerken krema hazırlanır. Tereyağı, un ve nişasta kavrulur. Kalan malzemeler eklenip krema kıvamına gelene kadar karıştırılır ve soğumaya bırakılır.

- Kek fırından cıkınca biraz soğutulur. Ardından geniş ağızlı bir cay bardağıyla yuvarlaklar kesilir. Kalan kek parcaları blenderden gecirilerek ufalanır ve geniş bir kaseye alınır.

- Kesilen yuvarlaklar sırasıyla once soğuk sute batırılarak ıslatılır. Ardından kek parcasının uzerine 1 dilim muz ve 1 tatlı kaşığı krema yerleştirilir. Ve ufalanmış kek parcalarının olduğu kaseye yerleştirilir ve kremanın ust kısmı ufalanmış ek parcalarıyla kaplanır. Elinizle duzeltip kek parcalarının kremanın uzerine yapışmasını sağlayın. Her bir kesilmiş yuvarlak kek parcası icin aynı işlem tekrarlanır. Daha az uğraşmak isterseniz geniş ağızlı bir su bardağıda kullanabilirsiniz.

__________________