Şu oyuna yaklaşık 2-3 aydır donulur mu?Donulmez mi? diye dolanırken en makul gibi gorunen(aslında en mantıksız olanıymış) yeni server olayınında bi dalgasının olmadığını fark ettim. 1)Bi kere en başta şu yeni server duyrulmasıyla beraber ilk gunden bi onceki serverin bertaraf olması yeni serveri oynatmıyacak bi durum.[Nispeten diğer serverlere gore hayvan gibi item yapıyosunuz ya olayının cok daha az olduğu Orion'un(Parantez ici parantez parantezception;Dragon box,monster staff dalgaları varmış.Bu varsayımım yanlış olabilir.) daha oynanabilir olması gerekirdi.Sonucta para kascam aga ben dalgası olanlar yeni servere kayacak.Pkcılar kalacak.]Acıkcası yeni server gelirse Orion'da kasmayı duşunuyordum ama server bi anda GG oldu. 2)Yeni servere herkez parasını katlamak amacıyla giriyor.300 lirası olanda 3000 lirası olanda parasını arttırma peşinde.gb fiyatlarının her zaman cash karşılığıyla aşağı yukarı sabit tutulduğu duşunulurse(3000 cash 100 lirayla 100 lira ederinde gb civarı oluyor)birilerinin kazanması icin birilerinin batması gerekecek.Oyuna yapılan toplam harcama 1000 birimse 1 birim koyup 5 alan icin 5 koyup hic alamayan 5 koyup 4 e duşende olmalı.(Bunu bi suredir takıldığım PvP de gordum.2 gun elindeki gbyi casha donuşturmezsen ciddi manada zarar ediyorsun.Ote yandan verilen emekte duşunulmeli.Bunun dışında cash fiyatlarının hakkaten pahalı olması ve bir charın ciddi miktarda tuketilebilir cash malzemesine ihtiyac duyması biraz kazansan dahi yanına kar kaldıracak cinsten değil.Clanların oraya buraya cokmeside solo oyuncular icin başka bir - handikap. 3)Şu oyunda sanırsam user azlığı var ciddi manada.İşinde gucunde asosyal abilerimiz 2 maaşlık charlar yapıp pataklayacak ezik char bulamıyormuş.User azlığı olan bi oyunda yeni serverin acılması oyunu canlandırmaya değil para kazanmaya yonelik bir hamledir.Buda zaten bu firmayla knighttan bi cacık olmaz anlamına geliyor.(OTP diye bi olay getirmişler.Hilmi bunu beğendi.) Kısacası oyun geldiği şu noktada surunuyor resmen.Geara bu kadar bağlı bir oyunun cashten bu kadar etkileniyor oluşu olayı tamamen ticarete donuşturuyor.Oyun oyna,keyfini al,kafana gore takıl diye bişey yok.Para harca sonra daha fazla harca otur makinenin başına saatlerce.(Coğunuz tırt bi yerde muhendislik okuyonuz okula daha gitmiyonuz biliyoruz.)Ha diceksinizki başlık niye "Bu neyin kafası?"Oyun olan bişey şu haldeyken(para yapcam yemişim oyununu diye duşunenler haric.) hala daha pk amacı guden elemanların bu yeni servere ilgisi nedir?Bu neyin kafası?(Klan videosu yapıyonuz felan.Geliyoz la biz.Brave heart muziği.2 ay tum slotlara cokup soloları bıraktırdıktan sonra kendinizde bırakacaksınız.) __________________