Son Gunlerde Gerek Oyunda Gerekse Forumda Artan Hack Olayları Yuzunden Bu Arşivi Hazırlama Kararı Aldım.. İnş. Yardımcı Olabilirim� HACK � Expe Yatırma � Np Calma YONTEMLERİ VE KORUNMA YOLLARI ( Eskiler � Gunceller ) 1 ) Size Pm den Herkesde Sana Sovmuş Vb. Bişe Yazar Sende İnanır Ve Merak Edersin Once Bilinen Bir Site İsmi Verir Donanimhaber Gibi Sen Burada Bulamayınca Yanlış Site Verdim Vb. Der Ve İcine Trojen Koydukları Bir Site Verir.. Pc inde Avast Bile Bu Sitedeki Virusu Yakalar Ama Antivirusun Yoksa Vay Haline.. Korunma Yolu : her Halukarda Pc � inde 1 Antivurus Bulundurmak Ve Verdikleri Siteye Girmemek 2 ) www._____.com Bole Bir Site Verir ( _____ Lere Ne Gelirse Artık ) Sınırsız GB Alımı Derler .. Korunma Yolu : Verdikleri Siteye Girsen Bile ( Ki Tavsiye Etmem ) Doğru bilgilerinizi Yazmayınız� 3 ) Letterınıza Ko Yonetiminden Gelmiş Gibi 1 Mesaj Atarlar Yazarlar Yazalar Altınada Kol Team Yazarlar.. İnanmayın.. 4 ) Pmden Aga Senin Videonu Cektim Super Oynuyorsun Hayranınım Der Ve Senden Msnini İsteyerek Trojenli Dosyayı Atmaya Calışır Yemeyin.. 5 ) Chara Girecem Sakın DC Etme Der . Aradan Zaman Gecer Tanıdın Mı Beni Der Sen Bir Yakının İsmini Solersin ( Orn: Ahmet Senmisin ) Oda Nerden Bildin Der Ya Senden İtem İster Yada Charın ID Şifreyi Unuttum Verirmisin Der.. 6 ) 1 Adam Dual +8 MD Diye Bağırır.. Sende MD Ararsın Adama Fiyat Sorarsın Oda Bir Bahane Uydurur Ve X Kişisindeki Scrolları Al Bana Getir MD Lerle Takas Edelim Der Sende X Kişisine Pm Atarsın O Delosta 10K Ye Bile Satılmayan Sc � yi Sana Yuklu Bir Meblaya Satmaya Calışır İnanmayınız� 7 ) Adamla Takas Yaparsınız Aradan 5 Dk Gecer Senin İcine Kurt Duşurmeye Calışır Derki Mesela Sana Sattığın MD Dupeydi Ama Sana Acıdım Gel Yarı Fiyatına Alayım Der Sizinde İcinize Bir Kurt Duşer Gider Adama MD � Yi Yarı Fiyatına Geri Satarsınız İnanmayın.. 8 ) Dupe Yapıyoruz Der Seni İnandırmak İcinde Cok Dandik Bir İtemi Dupelemiş Gibi Yapar ( Orn : +5 Scimitar � 8 Wood Staff ) O İtemleri Sana Verir Sende Dupe Buldum Sevinciyle Adama itemleri Aktarırsın Adam Kacar Gider İnanmayın.. 9 ) Bende Dupe Programı Var 1 İtemi 5 Yapıyorum Der Gel Senle Tenha Biyere Gidelim Der Orn. ( 8 Shard ) Once Sana 999999999 Koydurur Daha Sonra 9.9.9.9.9.9.9.9.9 Şeklinde Koy Ben Tezgahtan Uzaklaşıyorum Der Gercekten De Tezgahtan Uzaklaşır Ama Genede Tezgahu Acabilir ( Aralara . Koyduğun İcin İtem 1 Coin Gozukur ) İtemi Alır Gider.. 10 ) Mageler Ts Basıp Golemlerin Arasına Giderler Ve Seekden Kafalarına Gore Adam Cekip Expe Yatırırlar.. Korunma Yolu : Ya Surekli TS � Li Dolaşacaksın Asassanız Partye Girmeden LF Basacaksınız Yada Slotlara Girip Partye Girecekseniz.. 11 ) CZ De 2 Ark. Anlaşmıştır 1 Irkın Mage � i Diğer Irktanda Ne Charsa Artık Mage Kendi Irkından Partye Aldıkları Adamları Issız Bi yerdeki Adamın Yanına Ceker Ve O Adam Bi Guzel Sizi Keser ( Eski Bir Yontemdir ) Korunma Yolu : Yok Şansına 12 ) Trade ile item takas yaparken karşıdakinin hangi itemi koyduğuna dikkat edin ,mesela giga lr yerine blade axe , roc yerine str +6 , iron neck. yerine elemantal neck. koyabilir Forumda Hackden Korunma Yolları Madde 1 : Forumdan Takas � İtem � Char Alıcağın Kişiyi İyice Araştır Ve Hemen Msn Verme Madde 2 : Msn Verdikten Sonra Msndeki Davranışlarını Gozden Gecir Garip Davranıyorsa Hic Uraşma Engelle Gitsin.. Madde 3 : Msndende Gectiyse Char Bilgilerini Lapin Gibi Verme Numan � Cenk � Freedom Gibi Bolumumuzdeki Yetkili Kişiler Vasıtasıyla Takası Gercekleştirin Madde 4 : Konuşmaya Numan � Cenk � Freedom Fake � i Olarak Adam Alabilirler Bunuda İyice Forumdan Araştırın Gerekirse Topic Veya Pm Yoluyla Doğru Olup Olmadığını Sorun Not : Eğer Takas Yapacaksınız Topiclere Lapin Gibi Dalmayın Bırakın Onlar Sizi Bulsun.. Msn ( Hotmail ) Yoluyla Hack Yontemleri Ve Korunma Yolları 1 ) Herhangi Biyerden Mailinizi Bulup KO Team Adı Altında Size Mail Yollayabilirler İnanmayın Cunku KO � Nun Resmi Sitesinde Yazdığı Gibi KO Hicbir Oyuncusundan ID � Şifre � Gizli Soru istemez.. 2 ) Gene Mail Yoluyla Size Bedava G0ld Bar Vb. Reklamı Yapılarak 1 Siteye Girmenize Calışabilirler Siteye Girseniz Bile ( Ki Tavsiye Etmem ) Doğru Bilgiler Atmayın� 3 ) Gene Mail Yoluyla Knight Yonetimi Adı Altında Bilginizi Guncelleyiniz Vb. Mailler Gelebilir Sakın İnanmayın Zaten Yeni Bir Acco. Actığınızda Gizli Soru Olsun � Eşya Kitleme Olsun Guncelliyorsun� 4 ) Msn Yoluyla Size Link Tıklatmaya Calışabilir Linklerden Keylog Yiyebilirsiniz Garip - Gurip Site İsimleri ( Orn: Bedavakontor ) Vb. Şeylere Aldanmayın.. Not : Verdiğim Yontemler Cok Yaygın Veya Bilinen Yontemler Olabilir Ama Gerek Oyuna Yeni Başlayanlar Olsun Gerekde İclerinden Belki Bilmedikleriniz Ve Oğrenmeniz Gerekenler Olabilir Diye Yayınlama Kararı Aldım Her şey Sizin İcin İnş. Beğenirsiniz� DipNot : Surekli Guncellenecek Olan Bu Topice Sizde Size Yapılan Yontemleri Yazarsanız Geniş Bir Arşiv Yapmış Oluruz Şimdiden Teşşekkurler.. Amacımız Kullanıcılarımızı Bilinclendirmek Ve Hack Olaylarını Tamamen Bitiremesek Bile En Aza İndirmektir... anchovy93 İyi Forumlar� TAMAMEN KENDİ EMEGİMDİR EMEGE SAYGI __________________