minako kardeş bana ancak sen yardım edersin ben bu dupeyi bulan adamın ...... neyse kufur yasak . biz 2 arkadaş beramusdayız insanlar cok ve parti bulunmadıgı icin hep 2 miz golem takılıoruz beramusu duymuşsunudr elini atsan shard +7 vs. ye carpıo dupe başını almış gidio gecende yazını okumuştum dupe ler banlanacak die yemin ederim biz dupenin d sini bilmeyiz arkadaşım az once golem keserken duştu ve dahada giremedi ban yemiş dupeden accuntu blocklanmış ama ne o ne de ben dupe mupe yapmadık sanırım satın aldıgı bişeyden oldu farkında bile deil nedeninin ne olur actırmamıza yardım et bişe deil şimdi bende korkar oldum banlancam die sabah 2m a 9 tane bus aldım ne guzel kekledim adamı die seviniodum şimdi korkuyorum ya dupeyse ya benide banlarlarsa allahın adını verdim kardeş elinden bişey geliosa yardım et gm falan tanıuosun sen lutfen o kadar kastı arkadaş kssız 53 oldu lutfen yardımcı olursan sevinirm allah aşkına ... eger yardımcı olacaksan dostum sana accountunu ve nikini verim cevabını bekliorum __________________