kNİGHT_AgA_KmDiR ?? :D:D:D
Knight Online0 Mesaj
●37 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Oyun Forumları
- Online Oyunlar
- Knight Online
- kNİGHT_AgA_KmDiR ?? :D:D:D
-
02-10-2019, 17:34:26Uzun Suredir K.o Oyunlar'ında Bahsi Gecen player'i Buldum nihayetinde. Ve Sorularımı Yonelttim Ben; Herkes Sizin en iyi Player Olduğunuzu Soyliyor ? Hangi Classda daha İyisiniz ? Aga; Variror oynarken Aga Coins Pls dediklerinde, Mage oynarken, Party Pls dediklerinde, Rogue oynadığımda Sw pls dediklerinde, priest Oynarken de Aga Cure,heal Ac Dediklerinde sağlam oynarım ... Ben ; Kısaca oyuna Geliş Sebebini Oğrenebilir miyim ? Aga; Evden Cıkdığımda Karanlıkdı.Korunmak İcin Bıcak Taşıyordum ki... Ben; evet Sonra? Aga; Asas Oldum Ve Oyle Başladım Ben; Peki Tarlanız Araziniz Nelerdir ? Aga; Luferson da Tyon Tarlası,eslant Girişinde Garuna Tarlası.Arazi olarak da Maradonda Tale ve Folk da Ceşitli Arazilerim Var. Ben; Nekadar Sağlamsınız İtemleriniz Nelerdir ? Aga; Ekmek Bıcağı , Odun Kesme Baltası, Ağac Kesme Makinası, Testere, 24 ayar Kolye, Tesbih Ve 30 Yıllık evlilik Yuzuğum... Ben; Peki Kupeler ? Aga; Aga Kuper Takar mı ! Ben; Aaaa.. Pardon . Peki Nekadar Zenginsiniz ? Aga; Herkes Benden Coins İstedğinie Gore Cok Zenginim Ben; Peki Neler Yersiniz ? Nasıl Beslenirsiniz ? Aga; Tyon PAstırması, Haunga Bacağı, Mastadon Gobeği, Ve Lycan derisi Ben; Peki İcecek Olarak ? Aga; Haaa... Bak Orada dur İşte. Ben "Holy Vater Of Temple" den Başka Birşey icmem. Ben; Peki Kac cocuğunuz Var ? Aga; 10 erkek, 2 Kız.11 Tanesi Hayırlı Cıkdı Biri Hayırsız :S Ben; Neden ? Aga; Hepsi Okudu 83 Level Oldu 1'i 62 Den Bırakdı Okumayı Şimdi Pazarcılık Yapıyor "Sorularıma Devam Edecek iken Birden Ortalardan Aga Kayboldu" Ben; Aga... Agaaaaa.... Agaaa... Nerdesin ? Kısa Bir Sessizlik Ve Akabinde Uzakdan Bir Ses Gelir. Bu Aga'nın Sesidir... Aga; @!##>½ ( Tahmin Ettğiniz Gibi Aga sovmekde) Ben; Aga Nerelerdesin ? Goremiyorum Neye Bağırıyorsun :S "Aga İle Konuşmamız Yarım Kalmıştır.Kendini Bilmez Bir Mage Agamız'a Coins Vermediğinden Ceza Olarak Golemler'e Cekmiş. Aga Acıyla Kıvranarak Rezzer Diye Haykırmaktadır" Şimdilik Aga ya Acil Şifalar diliyoruz . Kalktığında Tekrar Yarım Kalan Sohbetimize Devam Edeceğiz. emeğe saygı repleyen replenır ALINTI...... __________________