Arkadaşlar şuan 22 yaşındayım ailem bana "kaymak" ismini 2. ad olarak vermişler, Ailemin buyuk bir uyesinin adı kaymak diye verilmiş bir durum. Hangi ruh haliyle ailem kabul edip 2. ad olarak vermişler bilmiyorum Okul hayatımdayken doğal olarak cok dalga gecildi, şuan yaş ilerledi fakat genede kimlik gostermelik bir durum olduğunda doğal olarak insanlara garip geliyor, bazıları gulecek gibi suratları farklı bir moda giriyorlar .Bu durumdan rahatsız olmaya başladım ve 2. adımı mumkunse sildirtmek değilse değiştirmek istiyorum. Bu surecte tam olarak ne yapmam, nereye başvurmam gerekli ? 2. adımı sildirtmek veya değiştirmek icin avukat şart mı veya avukatsız halledebilirmiyim ? Bunun dışında internetten biraz bakındım fakat 2018 kanunlarının gecerli olduğu yeni bir konu bulamadım bilenler varsa ornek bir dilekce falan atabilirmsiniz ? Son olarak dava sureci ortalama ne kadar suruyor, dava surecinde para harcamak zorunda kalırmıyım kalırsam ortalama ne kadar bir miktar harcamak zorunda kalıırm?