Merhaba forumtr ailesi

İzmir Karaburunda Sitede 2 sene onceki yonetim 34 tane satıma kapalı arsayı kendi aralarında satıma sunup normal fiyatı 90.000 TL iken 37.500 TL ye arsaları aldılar bir nevi siteden habersiz caldılar . Calınmış olan arsaları kendi yakınlarına (eş, dost,akraba) 50.000 TL den satıldı . Secim gunu bu şahıslar ibra edilmeyip haklarında tazminat davası vb davalar acıldı . Ekstradan da sitenin bankasından 300.000 tl kusur paraları calıp yerlerine gecersiz cekler ile kapatılmaya calışılmış fakat başarılı olunamamıştır . Bizim derdimiz bu sonradan dikilen evler projeye hic uygun olmayıp bizim manzaramızı engellediler , 3.5 metre civarı yukseltiye evlerini diktiler evleri kimisi 5 metre kafasına gore ekstra balkonlar falan doşediler . Savunmalarına gore karaburun belediyesi onaylamış ama araştırmalarıma gore ve bu yukselti sadece eğim olan arsalarda olabilirmiş ve en fazla 1.88 metre olabilirmiş tabi ki bu yuzsuz şahıslar 3.5 metre yukseltiye evlerini dikti. Sitedeki evlerin hepsi 2 katlı birde terasta kucuk oda mevcut bu şahıslar bildiğin ekstra kat cıkmış durumdalar ve bizim manzaramızı olması gerekenden fazla şekilde işgal etmiş durumdalar ekstradan da kacak balkonlar falan cıkmış durumdalar sizce biz evimizin manzarasını kapatıp , evimizin izinsiz ve saygısızca değerini duşurmeleri karşısında ne yapabiliriz ben bu işi bırakmayacağım herkes artık inşaat yapıldı olan oldu gibi konuşuyor fakat burda bir adaletsizlik, haksızlık ve bizim hakkımızı izinsizce işgal edenlerin yanına bırakmak istemiyorum . Bilgili arkadaşlar ne gibi yol izlemeyelim yardım ederseniz sevinirim ayrıca isteyene sıradan ev fotoğrafları ve bu saygısız insanların ev fotoğraflarını ceşitli yerlerden atabilirim iyi gunler .