_sell_+9_+8_itemli 83%70_lwl_asas_istanbuldan_acil_
Knight Online Ticaret0 Mesaj
●16 Görüntüleme
- ReadBull.net
- E-Ticaret ve Dijital Alışveriş
- Dijital Alışveriş
- Account - Lisans - Item Satışı
- Knight Online Ticaret
- _sell_+9_+8_itemli 83%70_lwl_asas_istanbuldan_acil_
-
02-10-2019, 15:52:56sa 1.6 milyon np var charda 83 lwl %70 dir ronarkland gorevleride duruyor. human asastır kareli nazi işareti taşıyor orc olursanız tahminin bi 150 k daha np kasarsanız kareli dragon olur. inde 10 gb lik ıvır zıvır var. isi key bile var potlarda depolu durumda. guestler yok onun yerine +8 shard verecem. bilgilerinin hepsi tamamdır son derece temiz bi char. ayrıca skillerin hepside acık tabii. istanbul icinden satlıktır başka yerde aracım yok sadece konyadan bulabilirim bide. fiat: 600 tl dir. acilen satlıkıtr. +8 undy setle beraber. guest yerinede +8 shard veriorum. itemler de satlıktır. +9 citin pauldron 300 tl +9 citin bot 300 tl 3 parca +8 shell 100 tl +8 dw 250 tl ıron set 250 tl +1 dual rol 180 tl +1 dual hr (buglu) 60 tl +8 shardla +8 undyy leri charla bedava veriorum zaten. 58 lwl de it var charı itemleri ile beraber alacak arkadaşa +9 citinin bi parcasını hediye edecem. daha ne diyim. citinin birinin parasını almayacam. yalnız char satılmadan itemleri parca halinde satmayı duşunmuyorum sadece itemlerin hepsini toplu alırsanız olur. lutfen başka şekilde bi pazarlıkla gelmeyin olacağını yazdım gayet cazip. bana bu numaradan ulaşabilirsiniz yada ozelden mesaj atın takip edemiyorum burayı 0543 368 06 23 str0m_tim3 @ hotmail.com ( boşlukları siliniz ) kontoru olmayanlar bi aracı ile msj atsın ben ararım. okuyan arkadaşlar guncel tutarsa sevinirim. iyi forumlar. __________________