Oyun Ticaret Satılık 45 Full Suikastci (Kingdom Online) (Manu)
Account - Lisans - Item Satışı0 Mesaj
●22 Görüntüleme
- ReadBull.net
- E-Ticaret ve Dijital Alışveriş
- Dijital Alışveriş
- Account - Lisans - Item Satışı
- Oyun Ticaret Satılık 45 Full Suikastci (Kingdom Online) (Manu)
-
02-10-2019, 15:14:01Manu sunucusundaki Suikastci karakterimi satıyorum, resimler burada ; Yan Karakter 45 level Mavi melek setli Warriordur. Simya100p Silahcılık 100p Suikastcide ise Terzilik 100p ogrenilmiştir. başlangıc premium felan aktif 30 gunluk otopotu yeni aktif edildi. İsteyen asassin olarak oynayabilir hancerleri mevcut ama daha giyilmedi.(2 hancer toplam 15m) Amonun yayı +4 ve Golge deri alt +4 henuz giyilmedi. (Değeri Amon 20-25m ) (Golge 4-5m) isteyen satıp eline nakit parada gecirebilir. Yedek item +5 mavi melek yayı var. (Değeri 5-6m) Zırh ve turuncu yayın tum soketleri acık, ceviklik seti dizilidir. (Zırhlar toplam 40-50m +4 Melek 20m ) 3 adet 6lı ozellik değiştirme parşcmeni toplayıcı kedi canta falan filan ıvırı zıvırı cok fazla ucuzdan satsanz bile 15 m nakit bırakır İtemleri ,sunucudaki piyasanın altında fiyatları baz alarak yazdım. Rahatlıkla Zindanları solo donebilir ayrıca oynayabilen savaşlarda iyi kp toplayacaktır. Ozel mesajdan ulaşabilirsiniz. Teklif bekliyorum oyundaki para değerinden oldukca ucuza bırakacağım. __________________