Herkes Slm .posta dagıtımda taşeron olarak calışıyordum( not işten ayrıldım ).
yeni cıkan kimliklerin teslimatını yapıyordum. şahıstan kimligini istedim tcnizi almam gerekiyor. once kimligi verdi tam tc yi yazacakken benim kimlik numaramı kimse alamaz lan falan dedi bende teslim edemem dedim iade olacak dedim. git ne yaparsan yap dedi haraket etti falan sonra ben ayrıldım peşimden geldi tartıştık bana kufur etti ve yumruk attı 2 defa bende karşılık verdim. karakola gitttim. polis bana direk darp raporu al gel dedi bende o sırada hastaneye gidekken o şahısta karakola geldi bana tekrar kufur etti tekrar saldırdı be tekrar karşılık verdim. bu arada polislerde beni orada darp etti( polislerden şikayetci olmadım. ) adam 55-60 yaşlarında. O mahallenin en pisliklerinden insanlar 3,5 yıldır ordayım, karkoldaki memurlar bile dedi sen bunlara nerden bulaştın diye bunlarda gasp uyuşturucu bıcalama yaralama ne arasanız var . şimdi arkadaşlar ben duruşmaya polis eşliginde girme hakkım varmidır. varsa benim ne yapmam gerek nereye hangi merciye başvurucam. saygılar sunuyorum. cevaplarınızı beklliyorum...