2014 yılında komşu kıza aşık oldum o zaman 14 yaşında geciyordum suca suruklenen cocuk diye geciyor kayıtlarda. ona cok aşıktım sapıklık yaptım resmen. sapıklık derken surekli mesajlar attım seni cok seviyorum sana cok aşığım diye bunalttım aradım rahatsız ettim. o da beni mahkemeye verdi. Sevgilisinde olumle tehdit etmiştim. Kişilerin huzur ve sukununu bozmaktan ve tehditten yargılandım 2015 yılında 4500 tl para cezası aldım. Bana avukat verildi 14 yaşında olduğum icin. avukat temyize gitmek ister misin dedi ben de evet dedim. dosya temyize gitmiş. yılbaşında mahkeme kağıdı geldi. yargıtay mahkemenin verdiği 4500 tllik para cezasını bozmuş. mahkemeye tekrar cıkacağız. Kağıt evime gelince endişelendim. Avukatımla goruştum. endişelenmene gerek yok hapis durumu olmaz bu durum senin lehine merak etme dedi. Ama ben yine de korkuyorum. karşı taraf uzlaşmak istemediği icin denetimli serbestlik olmuyor. yani hukmun acıklanmasının geri bırakılması kararı olmuyor. ben bu mahkemeden mahkemeden 6 7 ay sonra kız evlendi ve son kez mesaj attım ona. o gun bugun 1 nokta dahi yazmadım. rahatsız etmedim. o da evlendi ve cocuğuda oldu ben onu coktan unuttum şuan kız arkadaşım var hatta. sizce sonucum ne olur?