15 temmuz 2015 tarihinde 2 yıllık harita ve kadastro bolumunden mezun oldum. 25 temmuz 2016da trafik kazası gecirdim ve 2018e kadar heyet raporuyla işgormezlik raporum vardı. şimdi bana yoklama kacağı para cezası tebliğ edildi 1300 tl. 1 yıl 27 gun diyor. bu 1 yıl 27 gun benim raporlu olduğum zamana denk geliyor. fakat askeriye bu bizi ilgilendirmiyo bildirmeniz lazımdı dıyo fakat ben yuruyemediğim ve kimsem olmadığı icin goruştuğum yani kendim goturemedim. veya bir başkası ile. şimdi ayaklandım fakat bu seferde cezayı iptal etmiyolar. sulh ceza hakimliğine itiraz dilekcesi yazdım sucun universiteye ait olduğuyla alakalı onların bildirmesi gerektiğiyle ilgili fakat red geldi ve itiraz hakkı kapalı sanırım. 1 şubat 2016 dan 25 temmuz 2016ya kadar kacak gorunmem gerekiyor. burdaki gunun duzeltilmesi icin dilekce yazamıcakmıyım farklı konu icin red geldi cunku. şimdi yeni dilekce yazsam 15 gun itiraz suresi gecmiş olucak? ilk gonderdiğim dilekce 15 gun icindeydi ona ek yeni bi dilekce yazamıyomuyuz? itiraz hakkı kapalı? bu işin icinden nasıl cıkıcam. sırf hareket edemıyorum raporlu olduğumu bildiremedim diye 1300 tl odemek nedir? raporluyken kacak yazıldım resmen. ne yapabilirim