İyi gunler.Benim şoyle bir sorunum var,2001 yılında sahibi olduğum 60 HB 957 plakalı aracı 15 gun sureli vekalet vererek Sivas'ta bir şahısa sattım, aradan gecen 4 yıl sonra o şahsın arac satışını noterden yaptığı halde trafikten kendi uzerine almadığını oğrendim.Cunku aracın butun borcları,aracla alakalı tum odemeler ne varsa hala bana geliyor.Trafikte arac hala benim uzerime gorunuyor.Sorunum şoyleki arac satışı yapıldığı icin arabayı bağlatmak gibi zorlayıcı bir hakkım yok,adama direk satış yerine vekalet(vekalet verdiğiniz zaman direk sattığınız şahıs yerine 3.bir şahsı gosteriyorsunuz)verdiğim icin trafiktede birşey yapamıyorum(Uzerimden yıktıramıyorum)Adamı zar zor telefonla buldum,aracın en az 5 el değiştirdiğini oğrendim ve son kullanıcıya ulaşamadım,sondan bir onceki kullanıcıda benim hicbirşey yapamayacığımı tamamen onların keyfine muhtac olduğumu soyleyip hem suclu hem guclu tehditler savuruyor.Kotu birşey olursa,arac bir olaya falan karışırsa direkmen ilk suclu benim ama hicbirşey yapamıyorum.Burada (Ben Tokat'tayım)goruştuğum avukatlarda cozum uretemediler,sivastaki tum noterlerin arşivine baktırarak direk satış orneğini bulmamı ve onunla Trafikte belki bir hak sahibi alacağımı tavsiye ettiler.Bana ne onerebilirsiniz?Bu beladan kendimi haksız duruma duşurmeden nasıl kurtulurum...