merhabalar. bugun sonucları acıklanan msb işci alımı sonucunda nihai listede kpss 2.si olmama rağmen 3.yedek yani 8.sıralamaya yerleştirildim. mulakatım kusursuza yakındı. bu mulakata kayseride liseden bir arkadaşımla beraber girdik. başvurduğumuz fabrika kayseride milli savunma bakanlığına bağlı. haksızlığa uğradığımızı duşunuyoruz. ikimizde guzel mulakatlar gecirdik fakat asil olarak yerleşemedik. haksızlığa uğradığımızla ilgi şahit olduğumuz birkac şey soz konusu. orneğin mulakat bekleme salonuna diğer 13 kişinin lise oğretmenleri olan 2 kişi girerek bu kişilere ceşitli sorular cevapladılar. bir başkası ise mulakata giren diğer kişiler ve kurumda hali hazırda calışmakta olan bazı işcilerin bize eskişehirli olduğumuz icin şansımızın hic olmadığı komisyonun eskişehirlileri direk elediği sozleriydi. nitekim oyle de oldu. uygulamalı mulakatımı başarıyla tamamladım. benden sonra giren arkadaş mulakatı yapan kişilerin benim hakkımda, bu cocuğa iyi yazalım hem yabancı dilide varmış diyerek olumlu geri bildirim aldığını soyledi. sozlu mulakatta ise 10 12 sorudan sadece birinin birimini emin olmadığımı belirterek n.m yerine n/kg cevabını verdim. tek yanlısım buydu. zaten sorularda temel sorulardı. mulakatım cok iyi geciyorken komisyondaki bir kişi benim tam bir beyfendi olduğumu ve kore dili okudugum icin okulu bitirince koreye gidip kurumu bırakacağımı itham ederek olumsuz goruş belirtti. kpss puan sıralamasında ikinci sırada olup bu guzel mulakatıma rağmen ceşitli oyunlarla 3.yedeğe yerleştirildim. sıralamda 6. olan arkadasım ise yedek bile olamadı. yaşanılan tum usulsuzluklere birbirimizin şahidiyiz. dava acarsak ne gibi bir surec izleyebiliriz. bizim icin bu cok onemli. 20 yasında gencleriz. aydınlatırsanız mutlu oluruz
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Danışman
- Hukuk
- Mulakat Sonucuna İtiraz