merhabalar, 10.11.2018 tarihinde bir bar'da uc kişi oturuyorduk rutin polis kontrolu olunca ben ve yanımdaki arkadaşlar toplam 3.2gr esrar maddesini masanın altına attık, akabinde kontrol polislerinden biri durumun farkına vardı ve masanın altındaki esrar maddesini yakaladı. ucumuzde bizim olmadığını beyan ettik fakat tutanak tutacağını ve bizi ifade icin karakola gotureceğini soyledi ve nitekim de oyle oldu ucumuz daha once kullandığımızı beyan ettik ve ucumuz hakkında TCK 191 sucuyla tutanak tutuldu ve hastanedeki kan testinden sonra serbest bırakıldık. belediyede memur olarak calışmaktayım olayın ustunden 5 gun gecti, dosyamızın adliyeye intikal ettiğini oğrendim daha once her hangi bir suc ile polis karşısına cıkmayan ben şimdi sadece zevkimin uğruna boyle bir durum icerisine duştum. sizlerden yardım istediğim konu bunun memurluğuma bir etkisi olurmu ve hakkımda verilecek karar ne olur lutfen yardım edin 5 gundur sıkıntıya duştum. ama bir musibet bin nasihattan iyidir keyif ve zevk alışkanlıklarım son buldu.