Oyun Ticaret AİON Spatalos Level 60 GG sorc
Account - Lisans - Item Satışı0 Mesaj
●19 Görüntüleme
- ReadBull.net
- E-Ticaret ve Dijital Alışveriş
- Dijital Alışveriş
- Account - Lisans - Item Satışı
- Oyun Ticaret AİON Spatalos Level 60 GG sorc
-
02-10-2019, 13:44:33Server : SPATALOS Char adı : Akhyls (main) yan charlar iamonal (l60 glad) , akhy (l44 sin) Uyelik veterandır . Akhyls level 60 sorcerer itemler : Tiamat protectorate jewel full proc +15 pve silahı %20 188 damage godstone basılı Kahrun's tome +10 %3660 damage gs basılı cond2 arena fused pvp silahı Archon Commander's augment 2 tunic +10 Archon Commander's augment 2 gloves +10 Archon Commander's augment 2 pauldron +5 Archon Commander's augment 2 shoes +5 Genium Leggings condition 2 +1 Archon commander's earrings x2 Archon Commander's rings x2 Archon Commander's necklace Archon Commander's belt +PVE seti Full kahrun armor set + full kahrun takılar . ( 3400mb 1700 ma pve icin ) charın uzerinde 1.2m ap var pvp augment 2 leggins almak icin sadece 20 mitril medal kasmanız gerek 3 gunde kasarsınız char suan Good Geared terimine uygun statları duzgundur . ASLA hack vb sacmalıklara basvurulmamıstır . Serverda tanınan bir characterdir . Yan char Diamonal level 60 gladiator itemler : Full kahrun gold set + full kahrun gold takılar . pve icin kasmıstım . sadece silahı eksik . cok rahat toparlanacak ve oynanacak bir char. Yan char Akhy Level 44 assasin itemler : level 40 ap pvp sword +10 Kromede's dagger +10 Level 30 ap pvp zırh seti +11 / +12 karısık Level 40 ap pvp kolye Level 40 ap pvp belt Level 40 ap pvp yuzuk x2 Level 40 ap pvp kupe x2 charı level 50 yapıp Twinking denen olay icin kasmıstım . rift yapılıp cokta eglenilebilir 50 ye kasılıp . charın damage i OLdukca iyi ve yuksektir . cok rahat dusuk level pvp yapılabilir ( cokta zevklidir ) Charların tamamında 16 slot ve 8 slot pet vardır ! Charların birinde 430 Tailoring craftı diğerinde 400 alchemy 430 yerden toplama kasılıdır Sorcun uzerinde 34k-35 civarı crucible insignia & 2500 civarı courage insignia vardır Uyelik 3 seneden fazla oldu acılalı . Veteran uyeliktir . 1500 saat civarı GOLD PACK basılıdır . Alacak arkadaşa hayırlı olmasını dilerim Konusmak icin 0554 990 77 95 nolu telefondan bana ulaşabilirsiniz. Charın icin minimum bir değer belirleyemedim henuz ama Fiyat konusunda en az 350 tl duşunuyorum . Sorc gercekten cok saglam character ve gearı cok iyi cok emek verdim . Anlayan zaten fiyatın normal hatta dusuk oldugunu bilir . Herkese iyi forumlar __________________