İtam Takaslı Havalı tufek (pcp)
Knight Online Ticaret0 Mesaj
●16 Görüntüleme
- ReadBull.net
- E-Ticaret ve Dijital Alışveriş
- Dijital Alışveriş
- Account - Lisans - Item Satışı
- Knight Online Ticaret
- İtam Takaslı Havalı tufek (pcp)
-
02-10-2019, 13:25:46Merhaba arkadaşlar. İtem takası ile av malzemeleri satan bir arkadaştan aldığım pcp havalı tufeği yine item karşılığı satmak istiyorum. Urun sıfır sayılacak durumdadır. 50 adet eğitim atışı yapılmış daha sonra eğitimler gercek tufekle devam etmiştir. Urunun ozelliklerini aşağıda bulabilir, gorselini ve ozeliklerini araştırabilirsiniz. Pcp tufekler hakkkında bilgilendirme yapayım. Normal onden veya alttan kurma havalı tufeklerden farklıdır. Scuba tup yada ozel pompa ile doldurulur. Şarjorune sacma koyularak kurma kolu cekilerek inanılmaz hızlarda atışlar yapar. Setin bu şekildeki alınca fiyatı 2100 tl dir. Ben 1700 tl değerinde item ile takas etmek istiyorum. Urunun faturası mevcut garantisi devam etmektedir. Rogue ve okcu itemleri ile takas olur. istanbul ici tercih sebebidir. Tekliflerinizi ozel msj yolu ile iletebilirsiniz Paket iceriği •Hatsan BT65 - SB LW 5,5 mm (SB:Yandan kurma kollu - LW: Long w ozel uretim namlu) •Hatsan pcp tufek pompası • Optima 3-12x44AOE ışıklı durbun • 1 Adet plastik bipod ( catal ayak ) • 1 Adet Metal yukseklik ayarlanabilir bipod ( catal ayak ) • 1 Adet susturucu. • Hatsan Plastik Taşıma Cantası • Hatsan Askı Kayışı • 1 Paket Norica Ban Pellet • 1 Paket İnce Mehmet Point Lead Pellet • 1 Adet Dolum Ucu • 1 Adet Air Stripper • 1 Adet yedek şarjor Ozellikler - Hassas yiv set cekilmiş celik namlu. - Namlu ucunda ½” UNF paso ve namlu kapağı. - .22 ( 5.5 mm) kalibre. - Hem sol hem de sağ el ile kullanılabilen ergonomik montecarlo yanaklı kundak - Madeni para ile kolay ayarlanabilir yukseklik ayarlı yanak - Yukseklik ve omuza oturma acısı ayarlanabilir elastik dipcik tabanı - Kundağa entegre 22mm pikatini kızak - Kabza ve on kundak kısmında daha iyi kavrama ve kontrol sağlayan yumuşak dolgular. - Sokulebilir 255cc aluminyum hava tupu ve yedek hava tupleri kullanabilme. - Hava tupune entegre manometre sayesinde hava tupu icerisindeki basıncı izleyebilme olanağı. - Standart dolum aparatı ve hava tupu boşaltma aparatı. - 11mm ve 22mm’lik durbun ayaklarına uygun durbun kanalı. - Siyah eloksal kaplı govde. - Manuel emniyet - Namluya birden fazla sacma yuklenmesini onleyici sistem - Dipciğin yere vurulması sonucu hava kacışını onleyici sistem - Truglo fiber optikli hassas ayarlanabilir gez ve arpacık. - Quattro Tetik (tetik istinadı ve tetik cekme yuku hassas ayarlı 2 kademeli hassas tetik sistemi) - Altın kaplanmış metal tetik ve siyah metal tetik korkuluğu. - Entegre kayışlık __________________