Sell > +8 Aztec +3 FR +3 EP +3 LBOL MERSİN ADANA İSTANBUL
Knight Online Ticaret0 Mesaj
●15 Görüntüleme
- ReadBull.net
- E-Ticaret ve Dijital Alışveriş
- Dijital Alışveriş
- Account - Lisans - Item Satışı
- Knight Online Ticaret
- Sell > +8 Aztec +3 FR +3 EP +3 LBOL MERSİN ADANA İSTANBUL
-
02-10-2019, 13:18:51Merhaba Arkadaşlar, Uzun zamandır aklımda olanı gercekleştiriyorum ve Job değiştiriyorum. Karakteri sattım sıra itemlerde, itemler bunlar arkadaşlar. Satacağım İtemler: Satılıyor +5 Reb. Aztec Gold Fulitol ( 350 TL ) +3 Dual Flame Ring ( Teki 220 TL & Duali 400 TL) +3 Elemental Pendant ( 280 TL ) +3 LBOL ( Light Belt Of Life ) ( 100 TL ) +3 LKP ( Duali 400 TL ) Satılan itemlere karşı takasa duşunulen itemler : Aranıyor +3 İron Necklace +3 Sos ( String Of Skulls ) +3 Platinum Earring İtemler bunlar arkadaşlar kesinlikle TL ile veya takas ile ciddi alıcılara satılacaktır. Takasta mantıklı olun lutfen yoksa telefonu suratınıza kapatırım engellerim alcaksanız dahi alamazsınız. Ciddi olun yeter. Aracılarım İzmir İstanbul Adana Mersin de Mevcuttur. Oyun ici kefil ayarlarım ve kefilim sağlamdır. Kimse hayır diyemeyeceği kişidir. Mesaj ile arama ile veya frmtr mesajı ile irtibata gecebilirsiniz. Telefon : 0506 226 63 25 Kemal. Oyun ici PM : Thermopylea & RechBitcheS Mesut : 0046768365471 __________________