MineBlack.nitrado.net ================ ILETISIM FACEBOOK:Yasin Dalkıc SKYPEyasin_selattin_dalgic TS 3 ACILACAK ================ VIPLER IRONVIP : 20TL KITI : P4 GOLDVIP : 30 TL KITI : P5 DIAMONDVIP : 40TL KITI : P6 ================ STATUS KAPASİTE : 30 GUNLUK CEVRIMICI 10 15 ================ ETKINLIKLER > SUPRIZSANDIK ISTEYİN YAPALIM ================ EVENT BILGI SAATI : CUMA GUNU SAAT 20:00 EVENT CESITLERI > LABİRET 1. Ye : 1000000 > RAİN (ESYA YAGDİRMA) > OX (DOGRU YANLIS) 1.Ye : 5000000 > MADEN > PARKUR 1.Ye : 400 gem > MINEBLACK (Balık Eventi Fikir Bizden) ================= GEM NE ISE YARAR Gem serverimizde oyunculara uygulanan bir etkinliktir . Bu gem denilen etkinlik ozel gunlerde veya eventde kazanan kişiye bir ceşit hediyedir . Bu hediyeyş kazanan oyuncu /sandikac yazip sandık acık p4 veya p5 alma şansları vardır . ================== 2 KİŞİLİK DEV KADRO IsoTope ENES Maddoger YASIN ================== FUN SOZUMUZ Eğleneceğin Dunya Bir Tık Ileride Kardeşliğimiz ise Son Seviye ================== RUTBE SISTEMI Bu zamanlarda Cok Fazla kullanıldıgı icin duşunulmuyor . Ama Yapabilirsek Yapıcaz İnşallah ================== MineBlack.nitrado.net 1.7.X/1.8.X FACTION ================== ALIM Serverimizde Alım Vardır : Reklamcı 10 kişi Getirene ================== WARPLARIMIZ SPAWN [IMG] Lapis [IMG] Hammadde [IMG] Market [IMG] DAHA BİR COK WARPLAR ================================================== ======================================== Simdi Etkinliklerimize Gecelim SuprizSandik [Dev Sandigi P4] [IMG] SuprizSandik [Buyulu Sandik P5] [IMG] SuprizSandik [SuperBuyulu Sandik P6] [IMG] Etkinliklerimiz Bu Kadar Rutbe Su an Plugini Aranıyor Kendim Yapmayı Denedim Yapamadım Eğer Sizde Varsa Atarsanız Sevinirim MineBlack.nitrado.net 1.7.x / 1.8.x Faction Server Herkezi Bekleriz [IMG] VALLAHA ELİMDEN GELENİ YAPTIM GERİSİ SİZE KALMIS BİSİ MİNEBLACK MineBlack.nitrado.net __________________