[ Oncellikle herkese merhabalar diyerek bir giriş yapalım. Evet biliyorum Single-RPG olaylarını ozlediniz do me komutlarını ozlediniz. Bizde tam olarak bu ozlemde buradayız. Sağlam bir ekip sağlam bir sunucu. Yaklaşık 1 ay haritası icin uğraşılmış bir sunucu. Sizlere hakketiğiniz değeri vermeyi duşunuyoruz. Lafı fazla uzatmadan hemen konuya gecelim.[/COLOR]
[SPOILER="Sunucu Hikayesi"] 1. Bolum O ve Getirdikleri Sabah uyanmıştım etrafıma bakıyordum. Her yerde onun ateşi onun bize getirdikleri. "O" mu ? Ondan bahsedeyim size o dediğim şey; savaş Cuceler, Elfler, İnsanlar bir taraftaydı. Cucelerin yerleşkesinin ismi Saklı Dağ, o dağ icin uğruna verdiği savaşlar, halkından olen kişiler, Cuce kralının hic umurunda değildi. Biz İnsanlar ne alemde mi ? Yoksuluğu ceken de biz yorgunluğu cekende, sırf dunya daha iyi bir yer olsun diye icinde azıcık bir iyilik bile kalsa onları ne Cuceler ne Elfler yaşatır o iyiliği bulup yaşatmaya calışanda bizleriz. Her neyse ben hikayeme doneyim Elfler, Cuceler ve İnsanlar birlikte tek kol olup Orklara karşı dimdik ayakta durarak savaştık. Şansımız yaver gitti de kazanmayı başardık ama Cuce kralının hırsı hala bitmedi o ve gozlerindeki altın ve guc hırsı... Elfler ise kendi yerleşkesinden zor cıkan anca işleri duşerse veya menfaat uğruna savaşan ırklar o kadar kibirli o kadar guc hırsında olan bir varlıklar ki az kalsın o dağın icindeki iki uc elmas parcası icin savaşı kaybediyorduk. Neyse gelelim İnsanların savaşta yaptıklarına tabiki de diğer ırkları barış ve dost cercevesinde tutmaktan savaşamaz hale geldik yerleşkemiz talan oldu bir gram bile yaşam belirtisi kalmadı canımızı zor kurtardık. Elfler de savaş bittikten sonra rahat mı rahat kendi yerleşkelerine yerleştiler cunku onların yerleşkesine savaşta hicbir şey olmamıştı. Cuceler ah o cuceler krala yanmıyorum da kendi vatandaşlarına yanıyorum. Savaştan sonra cucelerin bazı kısmı krallığı terk etti neden ise tabiki de kendi krallarının hırsı savaşta krallarını altın ile boğuşurken gorduler giden canların hic bir onemi yoktu o kral icin o kral mı ismi lazım değil huysuz herifin teki ama yinede soyleyeceğim ismi Dholorin. O bazı kısımdaki cuceler İnsanların yanına geldi aralarından bazıları istemese de Cucelerin inatlarını bilirsiniz zaten neyse yanımıza geldiler ve artık zor olsada birlikte uzak yerlere yelken acıp bir yerleşke kurmak istediklerini soylediler neyse ki insanların hala sığınacağı bir yerleşke vardı pardon yerleşke dedim etrafı adalar ve denizlerle cevrili bir kasaba tek careleri oraya gitmek ve oradaki insanlarla birlik olup hayata kalmaya calışmaktı Cucelerin zaten yapacağı bir şey kalmamıştı valimizin dediklerine uymak zorundaydılar. İlk defa dağlardan cıkıp başka yerlere yol alıyorlar ozellikle etrafı denizlerle cevrili bir kasabaya İnsanlar her savaşta olduğu gibi yapılacak bir şeyleri olmadığı icin dunyadaki diğer insanların yanlarına gidip hayatlarına devam etmek istiyorlardı. Cuceler ve İnsanlar sonunda anlaşmaya vararak ortak bir birikim ile genelde Cucelerin butceleri cok olduğu icin biz ortak diyoruz ne kadarda masrafa yuzde yetmiş beş fayda sağlasalar da gemimizi aldık ve direk olarak rotamız Coastal Kasabasına cevrildi. Coastal'a daha cok kucukken gitmiştim babam tuccardı gemi ile hayvanlarımıza saman almaya yiyecek almaya gitmiştik cok guzel bir şehirdir artık benim şehrim diyeceğim galiba Cuceler ve İnsanlar he hayatım boyunca aklıma gelmezdi bakalım Coastal'da neler olacak . . . [/COLOR] [/SPOILER]
[COLOR=rgb(20, 20, 20)]SUNUCU DURUMU[/COLOR] [COLOR=rgb(20, 20, 20)]Sunucu Adresi : Belirtili Değil (Yapım Aşamasında.)[/COLOR] [COLOR=rgb(20, 20, 20)]Sunucu Haritasi : %100 ( Tamamlanmış Durumda.)[/COLOR] [COLOR=rgb(20, 20, 20)]Sunucu Slotu : 40 (Slot dolduğu takdirde direkt yukseltilecektir.)[/COLOR] [COLOR=rgb(20, 20, 20)]Sunucu Turu : Roleplay Server - (SingleRPG)[/COLOR] [COLOR=rgb(20, 20, 20)]Sunucu Web Sitesi - [COLOR=rgb(105, 77, 54)]www.CoastalRPG.tk [/COLOR](Tamamlanmış Durumda.)[/COLOR] [COLOR=rgb(20, 20, 20)]Başvurular Forum'dan Alınacaktır Yorum Olarak Atmayınız.[/COLOR] [COLOR=rgb(20, 20, 20)]SUNUCU YETKİLİLERİ[/COLOR] [COLOR=rgb(20, 20, 20)]@Douglad - Kurucu[/COLOR] [COLOR=rgb(20, 20, 20)]@FurdiePascia - Yonetici[/COLOR] [COLOR=rgb(20, 20, 20)][USER=18062]@BraveHero[/USER] - Modelemeci(TexturePack)[/COLOR] [COLOR=rgb(20, 20, 20)]@yamalidon - Geliştirici(Developer)[/COLOR] SUNUCU OZELLİKLERİ - SİSTEMLER[/COLOR] Chat Sistemi (do me b ooc kk fs gibi her roleplay sunucusunda olması gereken chat komutları)[/COLOR] Ağac ve Maden Sistemi ( Artık daha rolsel ve gercekci acıdan Ağac kırabilecek maden kazabileceksiniz)[/COLOR] Tarla Sistemi(Daha gercekci ciftcilik ve rolsel olarak destekleyen sistem)[/COLOR] Yay & ok ve Cam sistemi ( Artık oklarınız camı kırarak diğer tarafa gececek ayrıca okunuz ateşe tıklayarak alevli hale getireceksiniz)[/COLOR] Loot & Calma Sistemi ( Artık Olulerin veya CK edilenlerin diyelim cesedine sağ tıklayarak loot edebileceksiniz)[/COLOR] Meslekler ( Birbirinden farklı meslek turlerini secerek rolunuze rol katacaksınız.(demirci,oduncu,ciftci,şovalye vb)[/COLOR] Daha bir cok sistemimiz var anlatmakla bitmez dahası ve ayrıntıları icin forumu takip ediniz.[/COLOR] NOT : SİSTEMLERİMİZ KESİNLİK SKRİPT DEĞİLDİR. PLUGİN OLARAK KODLANMAKTADIR.[/COLOR] SUNUCU HARİTASI VE GORSELLER[/COLOR] [FONT=Tahoma[/COLOR][/FONT] [/COLOR] [/COLOR] [/COLOR] [SPOILER="Surpriz"] [/SPOILER][/COLOR] [FONT=TahomaSUNUCU TANITIMI & HARİTA GEZİSİ[/COLOR][/FONT] [MEDIA=youtube]e0ivX1Fca6c[/MEDIA][/COLOR] Dahası ve en guncel paylaşımlar icin.[/COLOR] Website[/COLOR][/COLOR] Not : Konu her değişiklik olduğunda guncellenecektir.[/COLOR] [/COLOR]