Minecraft Gift Code Nedir? İngilizcesi amator seviyede bile olan birisinin rahatlıkla anlayabileceği bir şey aslında. Fakat ne işe yaradığını ve tam olarak ne olduğunu bilmek isteyenler icin işte anlatım başlığı.. Minecraft Gift Code tam olarak kullanıcının Minecraft hesabını Premium yapmasına işe yarayan bir kod. Şahsen benim Minecraft’ta en iyi bulduğum bir ozellik.Gift Code’lar Minecraft.net’te 14.95€ ‘ya satılmaktaydı fakat yeni oyun surumuyle beraber 19,95€ 'ya cıkarılmış, yani bir Premium hesapla aynı değerde. İnternette gezinirken rastladımda şoyle bir goruntu gordum; Oncelikle şunu belirtmek isterim ki "Minecraft Gift Cod Generator" diye bir uygulama vs. yoktur Minecraft Gift Code'ları 12 rakamlı aynı kontor(tl) gibilerdir. Yani atıp tutarak veya bu tur programlar yardımıyla bulmanız mumkun olamaz.. Sizde satmak/hediye etmek veya yarışma duzenlemek icin bir Gift Code edinmek isterseniz; Please login or register to view links adresine hesabınızla giriş yaparak Gift Code alabilirsiniz. Odemeyi yaptıktan sonra Gift Code e-posta adresinize yollanacaktır. Ayrıca panelinizde Gift Code'un hangi kullanıcı tarafından kullanıldığıda goruntulenmektedir. Not:Gift Code Premium Olunca Suresizdir.