Bu konudada size minecraft Hunger games taktiklerini vermek istiyorum. Kısa ve oz olucak. Hunger Games'te kazanmak icin taktikler vereceğim şimdi. 1- Bir ekibiniz olmalı 3 kişi gayet iyidir 2- Saldırı yapmayın.Savunma en iyisidir ve okcu olmanızı oneririm. 3- Bazı serverlerde kitler bedavadır.O serverleri tercih edin. 4- Cornucopia yani itemlerin olduğu bolgeden itemler almaya calışın ve gerektiğinde kullanın.Duşmanınıza sefil gorunun ( Eğer ondan gucluyseniz ) sonra sizi takip etmeye başlayınca itemleri giyin ve kapana sıkıştırın.Oldurun ve itemlerini alın 5 - 6 kişi kaldığınızda teamı bozun ve teamınızı oldurun.Geriye kaldı 5 kişi. 6 - Cornucopia'ya gidin ve bekleyin.Yada yuksek bir yere cıkın ve duşmanlarınızı izleyin. 7 - Eğer duşman size doğru geliyorsa bir item atın ileriye doğru oraya gider.Okcuysanız sizin işinize yarar adam itemi alsın ve okla vurun. 8 - Diğer ki oyunda eski teamınıza dikkat edin peşinize duşebilirler 9 - Bunların yanında olabildiğince ağıclık alanlarda saklanmanızı oneririm. [EKLENTİ] 10 - En iyi yapıcağınız şey adamlara arkadan saldırmaktır [EKLENTİ] 11 - Eğer adam kolay tutuşucak bir yerde duruyorsa yun-odun-cimenden yapılmış binalarda cıkışı yakmanızı oneririm teknik olarak cıkamaz binada belli bir sure sonra tamamen tutuşur fakakt aşağı atlarsa belli bir canı gidicektir hemen adama saldırın [EKLENTİ] 12 - Bir yerde cok oyalanmanızı tavsiye etmem ozelliklede chest-sandıkların yanında adamlar onu almaya geldiğinde sizide oldure bilir [Eklenti] Ben bu taktiklerle hep 1. oluyorum sizi bilemem. __________________