Minecraft Survival Oynuyorum
Minecraft0 Mesaj
●54 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Online Oyunlar
- Minecraft
- Minecraft Survival Oynuyorum
-
02-10-2019, 05:58:29Evet arkadaşlar, yeni bir youtube kanalı uzerinden sadece minecraft survival video serisi yayınlıyorum. serinin iceriği ise şu şekilde: yaklaşık 30'a yakın mod'u bir araya getirerek oluşturduğum dunyada, uzaya cıkıp gezegenleri (15 farklı gezegen ve uydu) keşfedip, denizaltılar ile denizlerin altını keşfedip, araba ve kamyon gibi taşıtlar ile ulaşım sağlayıp, fabrikalar sayesinde ceşitli maden ve eşyaları otomatik şekilde uretip, farklı yiyecek turlerini (baklava, hamburger vs gibi) craft'layıp zengin bir mutfak oluşturabileceğim bir modpack hazırladım. burda sayamadığım farklı bir cok mod ile beraber oluşturduğum bu survival dunyada yaptıklarımı videolara cekerek youtube uzerinden yayınlamak istiyorum. bu hafta actığım kanalda şu an 7 adet video mevcut bile. olumlu ya da olumsuz her turlu eleştirinize acığım. bu benim ilk youtube kanalım olduğundan eksiklerimin cok olduğunun farkındayım fakat sizlerinde yonlendirmesiyle daha iyiye giderim diye duşunuyorum. şimdiden teşekkurler. iyi seyirler. __________________