Şu Anda Turkiye'nin Buyuk Acık Attırma Sitsine İlan Verdim. Google'den 19 Yıllık ZİPPO yazarsanız resimlerine de bakabilirsiniz.(Buradan ilan acmamın nedeni "frmtr.com uyelerinin de bu eşsiz urunden mahrum bırakmamak, Bu arada bu konuyu acmanın yasak olup olmadığını bilmiyorum, şayet yasaksa MOD'lardan ozur dilerim. Hemen silebilirim...)

Arkadaşlar urun 1989 yapımı. 19 senedir bakımları mukemmel şekilde yapılmış ve temiz kullanılmıştır. Yani ilk gunku gibi calışıyor. Koleksiyoncular ve kullanıcılara hayırlı olsun.

Bilindiği gibi ZİPPO cakmaklar yeni oluşuyla değil, şaraplarda olduğu gibi yıllandıkca değer kazanır ve bu yuzdendir ki ZİPPO cakmakların altına harf veya rakam centikleri atılır. Urun "V" -"A"serisidir. Yani 1989 yılının Ocak ayı uretimidir. İsterseniz aşağıdaki ZİPPO'nun kendi sitesinin linkinden kontrol edebilirsiniz. 1989 yılından beri aktif kullanılmıştır, yani cakmağı yatırarak bu gune getirmedik(İc mekanizma değiştirilmiştir, gerci bilen bilir ama yine de bilmeyen arkadaşlar icin yazayım; ZİPPO cakmakların ic mekanizmaları her 10 senede değiştirilmelidir, cunku yanma kalitesini duşurmektedir.).

ESKİDEN SADECE SECKİN İNSANLARDA ZİPPO OLURDU AMA ŞİMDİ HERKESTE VAR. ANCAK GUNUMUZDE SECKİN İNSANLAR YILLANMIŞ KLASİK ZİPPO KULLANIYOR.

Artık bu şerefe siz nail olun. SİZDEN SONRA EVLADINIZ KULLANSIN(Sigara icmeden tabi)

Başlıkta da dediğim gibi SATIŞTA OLAN ZİPPO'NUN DEĞERİNİ GERCEK ZİPPO SEVERLER bilir. Kısacası bu fiyata bu uretim ZİPPO asla bulunmaz. Eski ZİPPO cakmaklar altın gibidir istediğiniz an muşteri bulursunuz. Dunyanın her yerinde bu fiyattan cok daha pahalıya satılır.

OĞRENCİYİM VE PARAYA İHTİYACIM VAR KISACASI İHTİYACTAN DOLAYI SATIYORUM, AKSİ TAKDİRDE ASLA SATMAZDIM CUNKU ATA YADİGARI... İsterseniz size farklı acılardan cekilmiş fotoğraflarını da gonderebilirim.

Edit by ѕєℓiηηη

Year
Regular & Slim
Lighters
Left Side
Regular & Slim
Lighters
Right Side

1989
A to L
V