Turk kızlarının Has ozellikleri
Sohbet Muhabbet0 Mesaj
●15 Görüntüleme
- ReadBull.net
- ReadBull Hakkında
- Sohbet Muhabbet
- Turk kızlarının Has ozellikleri
-
04-09-2019, 18:21:05
1-) Brad Pitt Leonardo Di Caprio vs... gibi tanımadığı insanLara aşık oLurLar.
2-) CırtLak renkLi markası we fiyatı 100 m oteden belli oLan "cast" ayakkabıLarın icine kot pantolonun pacasını sokar ve herkesin onLara beğeniyle baktığını zannederLer.
3-) Dış gorunuşe değil ic gorunuşe onem verdiklerini soyleyip karşılarına cıkan ilk yakışıklı ve beyinsiz erkeğe aşık olurlar.
4-) OnLarın onem sırası aşağıdan yukarıya dogrudur. Ayakkabının markası pantoLonun markası gomleğin markası beyin...
5-) Kendilerini dunyanın en guzeL kızı zannederLer ve bunu cevreye hissettirmeye calışırlar.
6-) Kadın Hakları diye cığırırlar ama kamu kuruLuşLarında en hızlı onların işi goruLur.
7-) Aaaeeyayayay iiinaaağğğnnnmmııığğğğyyyoooğğğğğ rrruuuuuooommmm ciiidddiiiiiğğğğymiiiiııııaannnn, aaaaayyyyyy cuuuooookkk tııııaaaattttLLııııaaaaa" gibi angutca bir konuşma dilleri vardır.
8-) En patatesLeri internete girince ortamın şahı padişahı Claudia Schifferi oLur.
9-) OnLara gore paran oLduğu surece adamsındır. Parasız erkek olu erkektir.
10-)Poposunu acıkta bırakan bodyLer giyip gun boyu cekiştirirLer. Ya gorunmesini istemiyorsan giyme. Bu ne pehriz bu ne Lahana turşusu...
11-) Edep yerLerine kadar gorunecek kıyafetLer giyip "ErkekLer sapık, bakıyorlar" derler. Ya peki senin acık giyinmekteki amacın ne? Gostermekse eğer bakınca niye sapık diyorsun. Sende teşhircisin ona bakarsan...
12-) Bir erkek kotu bir şey yaptığında "Erkek degilmi hepsi aynı derler. Bende gecen sokakta hayat kadını gordum. Napiyim şimdi kadın değil mi hepsi aynı mı diyeyim? Aynı mantık ona bakarsan...
13-) MesajLarında canım şekerim bir tanem gibi sıfatları resmi oLdukları kişilere yazar sonrada "umut wermedim ki ben" diye zeytinyağı moduna gecerLer.
14-) Erkeğin yaptığı her işe "ben de yaparım ne farkım var" diye atlarlar.
15-) Sokakta bağıra bağıra anıra anıra guLerler ve siz ona kınayarak baktığınızda siz gecene kadar durup siz gecer gecmez.Kikikikikikikiki diye bağırırLar.
16-) Kot pantoLonu cizmenin icine sokup şebek olurlar.
17-) Duvarlarına Gokhan Ozen posterleri yapıştırıp aşkııııaaaıııaıaıaıaım yaaaaaağğğğğ diye arkadaşlarıyla ayin yaparlar.
11-) PLaza topuk giyip yururken Yao Ming oLurLar. Yuruyemiyosan giyme ya... Alla Alla...
19-) Gitar(ki ben caLıyorum) bağlama vs calan erkekLerin dibine girip bir o yana bir bu yana kafa sallayarak rahatlarlar.
20-) YuzLerini fondotene ruja carta curta bularlar.
21-) Sınıfta ağLayıp sızlarlar nedensiz yere...
22-) "Ay arabeskmi dinLiyosun iiiğğğwweeeennnnccc" diyip bilgisayarları nda İbrahim Tatlıses'in tum aLbumlerini buLundururlar.
23-) SeninLe mesLeğin, araban, okuLun, paran, ayakkabın vs gibi her şeyin icin beraber oLabilirler. Karakterin ve beynin haric...
24-) 1 BirayLa sarhoş oLup geceyi mahfederLer.
25-) OkuL eteklerini kısaltırlar.