PC1-dell latitude D630 İntel centrino T7200 işlemci 2 GB ram(paylaşımdan 1.5 gb kalıyor) İntel gma 965 ekran kartı 80 gb olması lazım harddisk Sorunları : Klavyede e tuşu duşmuş,birkac kere basarsanız algılıyor bazen algılamıyor. Onun dışında fanı bazen surtup ses yapıyor,sokup bakmadım.Batarya yok W7 32 bit ve knight online kuruludur,tamamen knight online oyunu icin ayarladım Şarj aleti mevcut biraz hırpalanmış 65w'dir cok az elektrik yakıyor PC2- Dell İnspiron 1520 Core duo 2 t7300 işlemci 1 GB ram Nvidia 8600M GT ekran kartı 160 gb harddisk Sorunu : Aslında laptop cok performanslı ekran kartından dolayı,oyunda pk bile atılabilir(savaş alanı),ancak ekranında (kartta değil) acılışta bir sorunu var,pc acılırken veya menteşe boşluguna denk gelince goruntu beyaz oluyor,ekranı arkaya one yatırınca goruntu duzelince o şekilde kalıyor bir daha yapmıyor sorun yani goruntu gidince calışmaya herhangi bir engeli yok ,monitoru ac kapa yapmak gerekiyor.Başka hicbir sıkıntısı yok oyunda 60 70 fps veriyor .Menteşe tamiri yapılırsa ve 2 gb falan ram eklenirse rahat oyun oynatır.Batarya yok Şarj aleti mevcut PC3- HP compaq nx8220 İntel pentium m 740 işlemci 2 GB ram Ati x600 harici ekran kartı 80 gb harddisk Şarj aleti sıfır Batarya var ancak kac dk gidiyor veya gitmiyor bilgim yok batarya icin alacaksanız bunu okuyun Acılışta bazen takılıp kalıyor pili boş olunca oluyor sanırsam biraz elektrikte kalınca duzeliyor 2 3 kere gayet akıcı PC4-Sony Viao PCG-7N1M İntel centrino duo T2300 işlemci Nvidia Geforce GO 7400 ekran kartı 1 gb ddr2 ram 80 Gb harddisk(100gb de olabilir) Kendi şarj aleti,batarya yok Temiz kullanılmış herhangi bir sorunu sıkıntısı yok w7 32 bit kurulu PC5- Asus F81S İntel core 2 duo t6400 işlemci 2.00 ghz 4 gb ddr2 ram Ati Radeon HD 4570 : 512 mb ekran kartı 320 GB hdd tertemiz yeni alınmış gibi duruyor şarj aleti bile sıfır gibi.Pc cok iyi oyun falan rahat oynanır sadece knight online değil cs go lol tarzı hatta bf3 duşuk ayarlarda vs oynatır.Hicbir sorunu yok yalnız alan kişi macun yenileyip fan temizlemesi lazım ben sıkıntı yapmadım ama biraz ısınıyor,macunu temizliği yapılmamış.Başka bir sıkıntı yok.Almaya niyetli birisi icin denemesi yapıldı league of legends kasmadan oynatıyor. Tek tek satış yapmıyorum maalesef oyunu bıraktığım icin tek seferde satmak istiyorum. Toplam Fiyat: 1600TL __________________