Gecen arkadaşın evinde sro oynuoruz + basıcaz ve bol miktarda elx wep lazım, stall networkden almaya başladık elxleri, bi ara kucuk bi lag oldu ve aldığımız bi elx wep hala listede gorunuodu ... Dedik acaba almadı mı die, o sırada ben paranın azalmış olduğunu farkettim ve aldık da herhalde bug oldu hala gozukuo dedim Arkadaş da biraz heyecan arıo olsa gerek, dur ben bunu da alıcam belki bug olur dedi Almak icin tıklamasıyla oyunun kapanması bir oldu ve ??? hatası aldık O anda bnm kafaya dank etti ve hatırladım aynı olay eskiden bana da olmuştu ve ??? hatasının olma nedenlerinden birinin de bu tur buglardan olduğunu farkettim Kısa sureli laglardan sonra yaptığınız bişi bi tarafta yapmışınız diğer tarafta yapmamışınız gibi gozukuyorsa (inventroyde almış stall networkte almamış gibi gozukuyor bu durumda) bu bir bug oldu demektir ama bu bugdan yararlanmanıza joymax izin vermiyor Sistem bu kadar sağlam yani Paylaşmak istedim bu şekilde ??? hatası alıp da ekran kartımı guncellemem lazım die uğraşmanıza gerek kalmasın misal __________________