Oyunu İndiremiyorum Ve Sorularım Var
Oyun Dünyası0 Mesaj
●18 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Oyun
- Oyun Dünyası
- Oyunu İndiremiyorum Ve Sorularım Var
-
02-10-2019, 00:09:11Slm Forum Tr halkı Ben Knight Onlineyi Bıraktım Ve Silkroad Online Oyununu Hep Merak Ettim Gordugum Kadarı İle Efekleri Daha İyi Ve Tek Sikil Hareketi Yok Acıkcası ilgimi Cekti Benim Sizden İstiyeceğim Yardım Oyun Hakkında Biraz Bilgi Edindim Fakat Kafam Karıştı Mesleklerden Yeni Başlayana Gore Hangisi İyi Ko da Stat Skil Vardı Bundaki İşleyiş Nasıl Char Secimi Olarak ne Onerirsiniz Birde Server Olarak Nereyi Secmeliyim Guclu Defans Ve kolay exp Kasabileceğim Bi Char Mumkunmu Onericeğiniz Char da Lwl Atladıgımda Nasıl Yapılandırmalıyım (Stat Skil ) Kolay Kasabılecegım Ve Oyunu Anlamama Yarıyacak Bir Char Onerirseniz Cok Sevınırım Oyunu İndiricem Kac Mb Yada Gb bilginiz Varmı Bana Link Ve indirme Konusunda Yardım Yaparmısınız Herhangi Bir Yamaya Gereksinim duymadan İndir Yukle Calistır Yapabılecegım Bi Exe lazım Oyunu Cd cilerden aldım Fakat Acmadı Sanırım Eski Surumdu Lutfen Kilit Vurmayın Konuya Gerekli Cevapları Alıyım Silersiniz Cok Kez Sordum Yanıt Alamadan Kapattılar Konuyu Cidden Yardıma İhtiyacım var Yardımcı Olacak Tum Herkeze Tşk Ediyorum Tum replerim Feda olsun Yeterki Kafamda Soru Kalmasın __________________