Adamın nicki tbot2007 bugun itibariyle kafasını koparacağım biridir. Aklınca turkluk adına din adına milliyetclik yapıp vaaz verir tıpkı tum bot kullanan kufur eden bebeler gibi. Aslında biliyormusun siz boter veletleri siz ne turk nede muslumansınız. Hatta yaptıklarınızla Allaha Peygambere kufur eilince rahatlıyor ve tatmin oluyorsunuz. Acık acık soyluyorum. Yaşı konumu mesleği ne olursa olsun tum boterlar hayvan ve insandan aşağı birer mahluktur. Burdan sesleniyorum sizin ne Allahınız ne milletiniz ne vatanınız nede değer duygularınız var. Şu andan itibaren her edilen kufurde sizin başrolde olduğunuzu soyluyorum... Bana bak tbot2007 denen velet seni ben yokedeceğim ama yokettikten sonra burda korku bolumunde fotolarını yayınlarım. Sakın beni hapse atarlar sanma cunku kanunen ceza ehliyetim yok. Ama birşeyi cok iyi biliyorum. Sen yok olurken gorduğun en son şey annenin babanın koynundan cekildiği olcak... Tum boterlar ayağınızı denk alın bundan sonra av başlıyor.... Cafe cafe gerekirse yaılımla veya herşeyimle adres tespiti icin bundan sonra ben gorev alıyorum... __________________