arkadaşlar ben bir sureden beri oyunu bıraktım ve kafam yeni yeni kendine geliyor sizin şu an hepinizin gozu kor tek bir amac icin butun hayatınıızı feda ediyorsunuz. duşunun amacınız 100 lvl ff ... car olmak sen bunun icin ne kadar uğraşcaksın ? 1 sene en az bu da profesyonellik istiyor. normal kasan biri 2-3 senede anca 100 lvl olur. bide arada bi yeni car acıyosan vay senin halina hep aynı lvl de dolaşıosun icinde hep bi sıkıntı var yuksek lvl ere kayasın var. evet ben 100 lvl car suresini ortalama 2 sene diyorum. eveet mutlu an geldi 100 lvl oldun her şey tamam skiller max, o an durup aklın başına gelecek ben şimdi napcam, sakın bana job,pvp,fw gibi şeyler yapcam demeyin. fw toplam 2 saat pvp 1 saat job 2 saat butun gun bunları yaptınız. 1 ay sonra gine sizin kafa dank edecek. cunku gine sıkılcaksınız şimdi bi de durup o 2 sene kasma suresinde neler oldu ona bakalım.sınavlar girceksin calışmadın taxie girdin, oks ye girceksin o gece gine uyumadın car kastın, etut e gitceksin ama sen gine kacıp internete gittin, arkadaşların seni mac a cağırdı sen dedin 100 lvl olmam lazım. onlar da senin arkadandan bastı kufuru. peki şimdi size sorarım bu kadar zaman icerisinde carınızı online hayatta kasmak yerine, kendinizi neden kasmadınız. yani neden kendiniz geliştirmediniz neden cahil kaldınız neden kitap okumadınız.nasıl sroda yuksek lvl ler eziq lerle dalga geciliyorsa dunyada da cahillerle dalga geciliyor. sen sro oynarken yapman gereken o kadar cok şey var ki en başında ki en başında namaz sadece bu 60 senelik hayatını değil sonsuz bir omur sureceğin cennetten de mağrum kalıyorsun benim 3 senem gitti bundan sonra da kendim ant ictim cevremde ve turkiyede bu oyunu oynayan herkese bıraktırmaya calışacam lutfen herkes kendine gelsin dunya nereye gidiyor gozunuzu acın şimdi size sesleniyorum gozune perde inmiş gafil uyaaan dunyaya geri don hayata tutun işte bu sitede bırakmanız icin yaralı şeyler de bulabilirsiniz inş 1 kac kişinin hayatını kurtarabilmişimdir... __________________