www.frmtr.com > cяαzу ® gururla sunar :
Video Cekme Programları / Effect Programları
DİKKAT !!!
Bu konuda sadece programların resmi site linkleri ve deneme surumu linkleri verilmektedir.Kesinlikle ve kesinlikle c.rack,serial,full surum istekleri ve paylaşımları yasaktır,gerekli yaptırımlar uygulanır !!! Beğendiğiniz programların kullanımına devam etmek istiyorsanız satın alın,veyahut internette araştırma yapın. Tekrar guzel bir konu ile karşınızdayım.Ozellikle Knight Online oyununda video cekme problemi oldukca fazladır.Sizi bu sıkıntıdan kurtaracak programlara ve resimli anlatımlarına bu konudan ulaşabilirsiniz.Programları araştırmam,kurup denemem,resimli anlatım yapmam 3 gunumu almıştır.Resimli anlatımların tamamı kendime aittir.Bizzat her programı indirip denedim. Bu programların teknik sorunlarıyla ilgili hicbir bilgim yoktur.Hata ile karşılaştığınızda internetten cozum onerilerine bakınız. FRAPS 3.2.2 Download Ve Resimli Anlatım Game Cam V2.5.0 DOWNLOAD VE RESİMLİ ANLATIM SCREEN RECORDER 4.3 DOWNLOAD Ve RESİMLİ ANLATIM CODEC DOWNLOAD Ve RESİMLİ ANLATIM EFFECT PROGRAMLARI WİNDOWS MOVİE MAKER DOWNLOAD Ve RESİMLİ ANLATIM VİDYOTUP SİTESİNE VİDEO UPLOAD ETMEK RESİMLİ ANLATIM YOUTUBE SiTESiNE VİDEO UPLOAD ETMEK RESİMLİ ANLATIM Paylaşıma en guzel teşekkur,mesaj yazmaktır.
Download bannerlerini ve resim etiketlemelerini yapan Toyanc'a teşekkurler.
- ReadBull.net
- Oyun Forumları
- Online Oyunlar
- Knight Online
- Guncel Video Cekme Programları Ve Resimli Anlatımları [Fraps] [Codec] [Game Cam] >