Konu başlığı kimseyi yanıltmasın bu başlığı sadece ilgi cekici olması icin koydum aynı zamanda konunun iceriğine de aykırı değil Amacım sro loader ve diğer butun illegal programların forumda kullanımına ve paylaşımına karşı cıkmak Oncelikle online bir oyun bu, ve butun herkes eşit koşullarda oynamalı, silk alımı bunun dışındadır cunku parar vererek ayrıcalık yaratmaktır ve para kazanmanın başka yolu yoktur joymax icin Ama bu ayrıcalık joymaxin uretmediği bedava bir programla sağlanıyorsa bu illegal programdır ve eninde sonunda bannlanacaktır kullananlar Hadi kullanmak isteyen kullansın bannlanmak isteyen bannlansın ama bu konuların paylaşımını forumlarda yaparak kullanmak istemeyen kimseye zorla ilelgal program kullandırılamaz !!! Sro loader uzerinden ornek veriorum cunku bu programların en yaygını sro loader daha bir suru var bunun gibi bir diğeri de bedava bot ... Joymaxin desteklediği ve devlet kurumlarınca bile satılan paralı bot varken bedava bot nasıl olursa illegal olmaz ? Hala buna bu legal bot diyenler var onları baştan tebrik ediyorum helal olsun size ... Bu konuyla ilgili bana katılanların konuya yorum yazmaları yeter, karşı goruşte olanlar da umarım hatalarını farkederler ve buna gore davranırlar Aksi taktirde bu konuya yorum yazmalarına gerek bile yok, konuyu boş mesajlarla doldurmasınlar ... Bir gun sro laoder ve diğer butun illegal programların hickimse tarafından kullanılmaması dileğiyle ... __________________