başka bir roportaj
Oyun Dünyası0 Mesaj
●16 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- başka bir roportaj
-
01-10-2019, 23:27:58muhabir= m lord yarkan= ly bordoyurek: b m: evet sayın seyirciler şu an taklamakandayız bağararak konuşuyorum cunku cok fazla gurultu var şuan herkes lord yarkano bekliyor m: evet daha lord yarkan cıkadı unlu bordoyureğin yanına gidiyoruz m: evet bordoyurek bu lord yakan senin 18 inci lord yarkanın olacak değil mi b: evet bu lord yarkanı tum forumtr icin keseceğim m: evet bu lvle bot kullanarak mı geldiniz efemdim b: hayır anlımın teri ile geldim m: siz sword kullanıyorsunuz bu sword le zor oluyoz demi lvl kasmak b: evet zor oluyo biraz m: efendim lord yarkandan ne kadar para ve item duşuyor b: cok fazla para duşuyor itemler ise + lı m: şimdi bide bunlarn party lileri cıktı b: evet cıktı m: şu avrupanın gelmesini nası ldeğerlendiriyorsunuz b: yorum yok m: bordo karakterinizi satıyormuşsunuz bu doğru mu b: evet m: bordo karakterinizi niye satıyorsunuz ki b: oyunda gelmişiz 80 lvl e sıkıldım m: evet şimdi yazdı lord yarkan cıktı m: allla alla nereye kayboldu bu adam uctu gitti ly: gelin lan sanki oldureceğiniz b: ben geliyom acılın ly: herkes gelsin b: bana bırakın lyna bırakmayın ittemler sos lar vereyim lutfen beni bordoyureğe bırakmayın b: bırakın yoksa katil olacam ly: bırakmayın lutfen m: evet muthuş bir maraton taklamakan arenasında muthuş bur koşturma var m: ly birinci sırada korkusunda arkasına bakamıyor m: bordoyurek ikinci m: evet bordoyurek yakaladı m: bordoyurek son darbeyi vuruyor ve ly yerde m: evet bordoyurek yine sen kestin b: evet otekile bırakasım gelmedi zaten oyunu bırakıyom son kez keseyim dedim m: evet sayın seyirciler lord yarkanın cocokları cuan evde ac bekliyo b: ee ozaman eziklre dalmıyacaktı buda ikinci oldu umarım beğenmişsinizdir __________________