bot
Oyun Dünyası0 Mesaj
●17 Görüntüleme
-
01-10-2019, 23:23:58arkadaşlar ben sroyu stalla bırakmıştım.o anda arkadaşım bizim eve geldi ve biraz konuştuk.sonra bana sroking bot diye bir bot var onu kuralım ve yeni uyumlu loaderle calışıyor loaderide kurarız dedi.ben ilkonce karşı cıktım.ama neyse kurdu onları ama ben hala oyundayım.botta bi sorun cıktı.ama hala oyundayım.neyse oyunu kapadım.bi sure sonra arkadaşım gitti.ben indirdiği kurduğu butun herşeyi sildim.ama bi hata yaptım.sro_client dosyasıda değişmişti ama ben bunun farkında değildim.girdim.ID ve şifremi yazdım.oyuna girmedi.crowded yazdı ama DC yemedim.burda anladım sro_clientin değiştiğini.neyse sonra sroyu program filesten tamamen kaldırdım.sonra tekrar kurdum.sonra şifremi ekran klavyesiyle değiştirdim.(keylogger olabilir diye)neyse sroyu actım ekran klavyesiyle ID ve şifremi yazdım.crowdwded yazıp dc yedim.şimdi acaba charımı soyabilirlermi.yani eski şifremi değiştirdim.klavyedende değil ekran klavyesiyle değiştirdim.ama sadece ID mi bilebilirler keylogger varsa değilmi.ben sadeca bunda keylogger varmı onu oğrenmek istiyorum __________________