(Ceviri Sro resmi forumu bi arkadasin) Bir kervan oykusu Gelen update den sonra kervan yapayim dedim.5 kez denedim 5 inde de yapamadim. Ilk olarak Semerkanddaki yuksek lvlli hunterlara yardim edermisiniz diye sordum.Cevap gelmedi.Bu yuzden tek basina Semerkanddan Hotana 2 yildiz trade yapmaya karar verdim. Ayrilmadan once yanima 20 at 50 xlarge at potu aldim.2 yildiz cunku o kadar yola degsin diye. Kapilardan ayrilir ayrilmaz 4 ten fazla npc thief geldi ve atima saldirdi.Hepsine dalarsam ati birakir bana dalarlar diye dusundum.Fakat atima saldirmaya devam ettiler.Bunun uzerine teke tek hepsine daldim ve bitirdigimde at yari yariya olmustu.POTLARI OLABILDIGINCE HIZLI KULLANMAMA RAGMEN. Neyse kosmaya devam ettim atim arkada,BAM gene thiefler.Atimin coktan oldugunun anlamistim.Geldim thiefleri ve diger yaratiklari oldurdum.Yeni bir atla yere dusen mallari aldim bilim bakalim ne oldu.BAM gene thiefler.Thiefler cok sik arayla cikmaya devam ettiler.Neyse sonunda Karakorama vardim fakat tum potlarim pillerim bitti.Dusundum ki Hotana isinlaniyim gerekli seyleri alip geri doneyim.Hotandan cikarken noldu?Yuksek lvl bir thief geldi, yerdeyim. Neyse sora geri geldim onla savasmak icin baktim yenecem nerdeyse, BAM DISCONNECT.Bilgisayari kapattim ve ciktim. Sunu soylemek istiyorum bu yaptiginiz degisiklikler kesinlikle aptalca.Cok aksiyon yasadim fakat ne kadar kaybettigimi merak ediyorum.2 yildiz 100 xlarge pills pots 1 saat sayilamaz ok 20 at Joymax bana partilere gir yada hunter ata deme,denedim. Tamam Traderliktan vazgectim ama Penallty,ne kadar aptalca neden 1 hafta ceza yiyorum solermisin Joymax. Lutfen Lutfen Lutfen bu yeni duzenlemeleri kaldir.Thiefler traderlari eski gunlerdeki gibi olduruyor.Herkezle konustum hickimse bu degisiklikleri kaldiramiyor.Yeni haritadan diger degisikliklerden hoslandim ama bunlar oyundan cikmama neden oldu. __________________