Bazı roportajlar okudum. Bu forumda bazı roportajlar okudum. Hepside cok guzeldi. Yapanların eline sağlık. Bende bi roportaj yazayım dedim. İnşallah iyi olur.(Muhabir M, Hyeongcheon H) M:Selam tum Silkroad Online oynucularına.Şimdi Downhang'ta Leegak' Grudge'dan da tanıdığımız Hyeongcheon var.Sadece bir questte yer alıp da oyuncular tarafından bu kadar cok kesilmek nasıl bir duygu. H:Berbat bi duygu. Questi bitiriyolar, lvl kasmak icin bizi kesiyolar. M:Quest sadece 30 tane icin.Gorulen o ki oyuncular sizi cok seviyo. H:Keşke sevmeselerdi.O kadar para odeyip guard tutuyoz.Onlar da bi işe yaramıyo. M:Oyuncular cok merak ediyo; Tomb Stonelerle ve Stone Ghostlarla akrabalığınız var mı? H:Yok desem yalan olur.Hepimizde eline sonunda taşız. Zaten Chi'nin yeride de cıkıyoz. M:Başsız olmak savaşırken sorun cıkarmıyor mu? H:Aslında cıkarıyor.Ama gelen kişilerin coğu bizi kesmek ya da sadece ordan gecmek icin geliyor.Kesmek icin gelenler saldırdığında yerini anlıyoz.Sadece gecenlere de yetişemiyoz. M:Taşların kalbi yoktur derler. Bu doğru mu? H:Tabi ki deil.Sizinki gibi kanlı canlı bi kalbimimiz olmamasına rağmen taş kadar sağlam kalplerimiz var. M:Saldırmak icin gurzu kullanıyorsunuz.peki dier elinizdeki şey neye yarıyor? H:Aslında başsız olmam gibi gereksiz o da.Ne işe yaradığını ben bile bilmiyom.Aslında nasıl konuştuğumu bile bilmiyorum. M:Gelecek yayında Hyeongcheon'un nasıl konuştuğu sorusunu cevaplıyacaz.Bu yayını bitiriyoruz. Cunku daha kesmem gereken 30 Hyeoncheon var ve ilki sen olucan. __________________