Adamın Cantasında ki bomba deyilmiş SRO cu cıktı adam
Oyun Dünyası0 Mesaj
●18 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Adamın Cantasında ki bomba deyilmiş SRO cu cıktı adam
-
01-10-2019, 21:40:15S.a Gecen hafta hastahaneye gittim rahatsızdım ben cay iciodum kantinde 25/30 yaşlarında bi adam geldi kardeş masa boşmu dedi başımla otur işareti yaptım benim cayım bitmişti oarada adam cay alcam kendime sende istermisin dedi yok dedim o cay almaya gitti KARDEŞ dedi ŞU CANTA YA BAKALAK OL BEN GELENE KADAR tmm dedim o cay almaya gitti 1 dakka oldu adam yok 2.3.4 ben KILLANMAYA başladım dedimki olum muzaffer adam teroriste benzio ya CANTADA BOMBA VARSA EYVAH icimden KACINNNNNNNNNNN BOMBA VAR die bağırbak gecti tam tam kalkcam tırstım iyice cunku kalkamıom laptop varmış cantada yabiri alırsa adam benden bilcek ARKAMI BİR dondum adam 2 cay almış gelio OHHHHHHHHHHHHHHHHH be dedim adam TERORİST deyilmiş ya kardeşim bu haberler adamı psikopat yapıo ben ne yapam zuhaaa neyse cayle beraber sohbete başlayınca adama ben son 5 dakkayı anlattım guldu haklısın dedi kim olsa korkar ooda Sro oynuomuş poseydonda cn charı varmış okcu 100 lvl mi + hekırmışş 1 saat konuştuk msn lerimizi verdik bana poseydona gec neye ihtiyacın varsa ben vercem dedi adamın deli parası varmış istersen char verem dedi yok eğer char kasmayı seviosan item verem para verem dedi ben nerdeyse elini opcektim abimmmmmmmmmm eyvallah abimmmmm falan D __________________