Başımızdan Gecen Komik Olaylar..)
Oyun Dünyası0 Mesaj
●18 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Başımızdan Gecen Komik Olaylar..)
-
01-10-2019, 20:43:21Arkadaşlar sanırım sizlerinde başınızdan komik-trajikomik olaylar gecmiştir.Umarım sizde bişiler hatırlar yazarsınız. Benim başımdan gecti garip ama bende gozlerime inanamadım Dun Zorla morla oyuna girdim acayip lağ var en az 3-5 saniye donuyor ekran kaleden robbert archer bowman kesmeye gidecem arkadaşım da orada beni bekliyor neyse at aliimde ole gidem dedim yurume cekilmez şimdi.okadar yol arkadaş ta pm atıyo durmadan hadi gel diye acele acele atladım ata lağ mağ derken oasis goluydu sanırım oraya gelmeden ATIM konturolden cıktı kendi kendine koşmaya başladı (tabi ben yerdeydim ama ayakta) gozgore gore gitti onumden dıgıdık dıgıdık ...gittim arkasından kayboldu bu har oldu sanki sordum oradakilere sahipsiz binek gectimi diye harbidende gecmiş ama ben kırılıyom gulmekten ve şaşkınlıktan işin garibi ismimde uzerinde yazıyomuş ... neyse pm attım sahipsiz gezen at goren bana pm atsın diye.. Bir dakka gecmedi arkadaş hala nerdesin senn gelemedin kaleden cıkamadın dedi ve ben haritaya bakam derken cunku yoldaydım ekranda ALARM uyarısı cıktı dc olmuşum girdim oyuna olmuşum kaledeyim nasssssssssssı bi celişki nassı bi lağ anlamadım gitti AMA AT NERE GİTTİİİİİİİİİİİİİİİ ????? REDSEA GORURSENİZ PM ATIN __________________