Silkroad onlinedeki 3 arkadaşın mutlu başlayıp huzunlu sonu.!!
Oyun Dünyası0 Mesaj
●20 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Silkroad onlinedeki 3 arkadaşın mutlu başlayıp huzunlu sonu.!!
-
01-10-2019, 19:43:23Yaşanmış bir olaydır. Bir gun 3 tane kanka varmış BOW BLADE GLAVİE .! Bunlar medusa cıkıyormuş Bow: La olum hadi medusa beklyo Glavie: tamam return aldık gelioz Aradan 15 dk gecer. Medusa Kapısı Kapandı Bow: la ben medusayla kaldım başbaşa ne ayak ) Glavie : off yetişemedik Blade : Glavie sen cıkışta gel seni bi doviyimde gor gunlerdir bu gunu bekliyordum senin yuzunden giy capını gel sana bi yatır batır cekemde gor . Glavie : kime diyon la sen artistik yapma pm den Blade : gel bekliyom samarkand onu Bow : ahandaa critle 18.273.912 vurdum medusaya tekte yedi neyse azcık yılan derisi alıp ws yi izlemeye gidem bari Ve samarkand onunde bir glavie bir blade bekliyorlar. Bow : gec kaldımmı Glavie :yok daha yeni başlıcak Blade Bowun kulağına fısıldar : Şşt olum ws sırasında beni desteklersin demi Bowda bakarız demiş Glavie : fısıldaşmayın lo demiş ve bow a bir glo atmış .Bow bunlardan gucluymuş tek okta 500.000 vurmuş ve glavie olmuş. Bow: adam olcan olum Glavie : pardon abey Blade : glavie hadi bekliyom demiş Ve 30dk sonra .. Şoyle bir yazı Merhaba ben GM SARILARIN SULO Bileyd ile gıleyv in vesesi birazddan başlıyacaktır . TİKET ALIP MACA GELEBİLİRSİNİZ TİKETİ -AZ SO OK- ADLI NPC DEN ALABİLİRSİNİZ 15 dk sonra mac başlar . 3 4 yıl surer ws belki torunun bilmez ama oğlun bilir Onlar ws atarken legend 5 6 7 8 9 derken LEGEND 999.999. GELİR BUNLAR HALA WS ATARKEN 140 LWL MOBLAR BLADE YE VURMAYA BAŞLAMIŞ BLADE TEK YEMİŞ Glavie bowa pm atar nerdesin (BOW BULUNAMIYOR) Glavie : blade pm atar :Bow nerde diye Aradan 30 dk gecer Ve SARI BİR YAZI... Merhaba Ben CİEM (GM) SARILARIN SULO Bov ve bıleyd jangan yakınlarında manyanglar tarafından işkence edilip oldurulmuştur. Cenazesi bugun Jangan Mezarlığında yapılacaktır yakınlarının dikkatine. Glavie Sinirlenir ve uzulerek mezarlığa gider Bow ve bladenin cesedini gorunce sinirden vahşi moda gecer ama neyine.. Cenazesinde return scroll okuyan glavie yakınlarından baş saglıgı alır . Glavie bowun cesedinin altında Bir mektup gorur.. Sevgili, arkadaşım gleyv . Bu mektubu okuduunda ben olmuş olacam . Benim surekli oturduğum medusadan duşen sandık varya . demiş.. Mektubunn devamında bişi yazmıyormuş Glavie koşup ona verdiği sandığı actığında.. Bagırarak oley der . İcinde SOS +13 istediği silah vardır.. Ağlar ve gider demircide silaha bow un resmini kazıttırır. Glavie her silahını gorduğunde onu hatırlar .. Hikaye sahibi. AtakanONK dır alıntı yapanlara diğer dunyada cevabı verilecektir __________________