Evet arkadaşlar bir yerden bulduğum kadarıyla bir bot temizleme taktiği geliştirmişler bunu sizinle paylaşmak istedim. Alıntı yaptığım yazıyı direk olarak aktarıyorum sonra anladığımı altında size anlatırım tekrardan Tongue bu iş biraz el pratikligi gerektiriyo arkadaşlar ve de nuker olmalısınız yada nuke atabilmelisiniz tek yolu bu ilk once silahı bırakıyorsunuz sonra bota tıklıyorsunuz bi kere yukarda hemen adı cıkar sonra alt tuşuna basıp nukeye basıyosunuz ama ardında stall veya exchange atıyorsunuz Tongue yani nuke cancel oluyo vede isiminiz pembe olmuyo işin garip yani bot gelip size giriyo ister yatın pk yapın adamı iter o pembeyken kesin size kalmış zuhahahahaha olypus pk dolu Tongue ( lagsız ve botsuz bi silkroad icin herşey yaparım ) sunuda yapabilirsiniz ayrıca mesela nukeniz 1 de 2 yede stall koyarsınız sadece enter yapmak kalır size ama benim taktiğim 1 nuke 2 exchange 3 horse bu at nerden cıktı derseniz Tongue bot atımı kesiyo bende botu pk olunca pek bi mal oluyo bu botter lar bakıyolar sadece hihih artık bot listi ben yapıyom silkroad bulacakta banlıyacakta direkt pk abi silahı bırakmayı unutmayın pk alabilirsiniz ( saygılarımla ) ALINTIDIR Şimdi yukarıda anlatılanı biraz daha anlatayım, bot olduğundan şuphelendiğimiz vatandaşın yanına gidiyoruz ve bir nuke atma hareketine başlar başlamaz exchange veya stall acıyoruz. Bu esnada Nuke atma işlemi iptal oluyor fakat bot bu hareketi bir saldırı olarak gorduğu icin size saldırmaya başlıyor. Niye illa nuke ile yapılacak derseniz, nuke atma suresi uzun olduğundan nuke atmadan once stall acmaya şansınızın kalabilmesinden dolayı Tongue İkinci yontemde ise, at devreye sokulmuş ve hemen ata binilmesi gerekliliğinden bahsedilmiş. Eğer ata binerseniz bot atı oldurur ve at olunce adam tam pk olmuş olur ve gonul rahatlığıyla kesebilirsiniz denmek istenmiş. Ama bu işleri uygulamaya calışırken dikkatli olmak ve elimizdeki silahı bırakmamız gerekiyor cunku kazara adamı oldurmeniz durumunda siz pk konumuna duşersiniz soylemedi demeyin __________________