Game guard hatsı (ltfn yeni knu acmayın herşeyi anlatım)
Oyun Dünyası0 Mesaj
●23 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Oyun Forumları
- Oyun Dünyası
- Game guard hatsı (ltfn yeni knu acmayın herşeyi anlatım)
-
01-10-2019, 19:06:07Arkaşdalar endişe etmeyin sitedeki forumda araştırdım sorun SİZDEN kaynaklanmıyor sorun tamamen joymax ve gameguard dan kaynaklanıyor oyundan cıkan veya duşen kimse oyuna tekrar bağlanamıyor bu herkez icin gecerli eğer oyundaysanız ve okuyorsanız ne olursa olsun cıkmayın cnku giremiyorsunuz tekrar şu an server saati 6:30 yani daha sabahın koru orda umarız ki cozum cabuk gelir bekliycez oyunu tekrar kurma fierwallı kapama yada silme gbi işlemler KESİNLİKLE ETKİSİZ denedim defalarca kendinize ii bakın saat 11 den snra sro yok oldu ciddi bi sorun war ortada pazar gunu cozerler ben uyumaya gidiyorum herkeze iii gunler... Gold ticit wardı en olcak die duşunmeyin boşuna maymun icinde aynı durum oyun dan kaynaklanan bir sorun olduğu icin oyuna girebildiğinizde gmle irtibata gecin ve derdinizi anlatın belkide buna gerk kalmadan herkeze gold vercekler 1 gnluk ki byuk ihtimale oyle olcak sitedeki forumda herkez istiyor aynı şeyi...halla yok sro yeniden kurdum ama halla hatta veriyor... __________________