bircok konu var
Oyun Dünyası0 Mesaj
●22 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- bircok konu var
-
01-10-2019, 19:03:44merhabalar; oyuna yeni başladım forumlara bakıyorum bircok şey oğreniyorum ama bir o kadar da kafam karıştı. bazı bilgiler forumdan foruma tutarsızlık gosteriyor. o yuzden bilen arkadaşlardan yardım istiyorum.. Bu arada ben full str fire blade actım aşağıdakiler benim bilmediğim ve/veya emin olamadığım konular. sizde acıklarsanız sevinirim 1. sp nin daha cok gelmesi icin char leveli ile charın master skillerinden en yuksek olanı arasında fark olması gerkiyor sanırım. skill bolumunde altta mastery 34/300 tarzı bişeyler yazıyor .sp olayında bu onemli değil sanırım. 2. yaratıklardan bir cok alchemy tablet ve alchemy item vs. bir suru itemler duşuyor (stolen ring, broken arrow vs.) bunların hepsini vendorlara satıyorum ama daha sonra araytacağım bi item cıkar mı aralarından diye de duşunmuyor değilim. Bir kuraldır dandik yaratıklardan dandik itemler duşler haklısınız bircoğu satılabilir itemlerdir. bana satma biriktir , ilerde arama diyebileceğiniz bişeyler var mı? 3. goruyorum milletin kopeği, hayvanı falan var bunları nerden ediniyorlar. bunlar da exp yi paylaşıyolar mı kontrol olayı nasıl? 4. 20. de secilen mesleklerden donuşu var mı kazancı neye gore değişiyor? meslek icin bi grade var mı?oneriniz? 5. element veya weapon skillerinden kullanışlı olan , mutlaka acılması lazım gelen olanlar nelerdir. sanırım her karaktere gore farklıdır ama bir tanıtım yapabilecek olan varsa sevinirim. en azından başta gereksiz sp harcamıyalım ilerde cok sp istiyor skiller tahminimce.. 6. return scroll dışında kolay seyahat etmenin bir yolu var mı? sanırım binek hayvanları indiğinde seni terk ediyorlarmış . mesela teloport olayı? mark veya recall olayı gibi... varmı ? __________________