Uzman uyelik: 
Değerli uyemiz! ForumTR Yonetiminde siz de yer almak ister misiniz? Eğer ki cevabınız evet ise, sizin de bu ailede yer alabilmeniz icin, atacağınız ilk adım "Uzmanlık" olacaktır. "Uzman Uye" belirli bolum veya bolumlerde uzmanlaşmış uyedir, diğer uyelerimizden ayrıcalıklı bir konumdadır ve "ForumTR Asistanı" yani yonetim adayı olabilme ihtimali en yuksek adaydır.
Bolumumuzun uzman uyesi olup, bu muhteşem seruvene siz de katılmak isterseniz, bana veya diğer bolum Super Moderatorlerine ozel mesaj yoluyla ulaşıp, aşağıdaki bilgileri gonderebilirsiniz. Başlık olarak Uzman Başvurusu yazmanız yeterli olacaktır.

Değerli uyemiz! ForumTR Yonetiminde siz de yer almak ister misiniz? Eğer ki cevabınız evet ise, sizin de bu ailede yer alabilmeniz icin, atacağınız ilk adım "Uzmanlık" olacaktır. "Uzman Uye" belirli bolum veya bolumlerde uzmanlaşmış uyedir, diğer uyelerimizden ayrıcalıklı bir konumdadır ve "ForumTR Asistanı" yani yonetim adayı olabilme ihtimali en yuksek adaydır.
Bolumumuzun uzman uyesi olup, bu muhteşem seruvene siz de katılmak isterseniz, bana veya diğer bolum Super Moderatorlerine ozel mesaj yoluyla ulaşıp, aşağıdaki bilgileri gonderebilirsiniz. Başlık olarak Uzman Başvurusu yazmanız yeterli olacaktır.
Alıntı:
Başvurunuzda hangi bolumden uzman olmak istediğinizi belirtiniz. Varsa "Tum Paylaşımlarım" konu linkinizi ozel mesaja ekleyiniz. Mesajı attıktan sonra tekrar tekrar sormayınız, SuperModeratorlerimiz gerekli incelemeyi en kısa surede yapacaktır. ONEMLİ NOT: Birden fazla SuperModeratore başvuru yapmayınız. Sadece 1 SuperModeratore başvuru yapmanız yeterlidir. Birden fazla gorevliye başvuru yapmanız şansınız arttırmaz, aksine bu yuzden ceza alabilirsiniz.
Peki Uzman Uye olmak icin ne yapmalısınız?
Uyelik tarihinizden itibaren en az 1 ay gecmiş olmalı yani belli bir adaptasyon suresini tamamlamış olmalısınız. Aktif Uye rankını almanız gerekiyor. (500 Mesajı gecmiş olmalısınız) SuperModeratorlerimize atacağınız başvurularda mesaj konusuna mutlaka "Uzman başvurusu" notu ekleyiniz. Başvurunuzda hangi bolumden uzman olmak istediğinizi belirtiniz. Varsa "Tum Paylaşımlarım" konu linkinizi ozel mesaja ekleyiniz. Mesajı attıktan sonra tekrar tekrar sormayınız, SuperModeratorlerimiz gerekli incelemeyi en kısa surede yapacaktır. ONEMLİ NOT: Birden fazla SuperModeratore başvuru yapmayınız. Sadece 1 SuperModeratore başvuru yapmanız yeterlidir. Birden fazla gorevliye başvuru yapmanız şansınız arttırmaz, aksine bu yuzden ceza alabilirsiniz.
Uzman Uye Başvurusu Hakkında
Guncellenmektedir.