Orcken 74 lvlde aldigim v 2 kez hacklenip yilmadigim su serverda cok guzel kisilerde tanidim cok berbat insanlarida gordum su akarada.Acisiyla tatlisiyla hep beraberdik,beraber kastik,beraber pk attik bazen kizdim bazen incittim bazende birlikte sevindik. Ama.. Bir celik firmasinda proje muduru olarak ise baslamam ve sahip oldugum marketin yukuyle birlesince olusan yogun tempo sonucu ESAT kardesimle carlarimizi satma karari vermis bulunuyoruz.En sinir oldugum kiside en sevdigim kiside unutmasin ki hepinizi seviyorum. Ve ustumde emegi gecen,her konuda destek veren abilerimize(64samata64,jrensar) arkadaslarimiz golddavidoff,vyonic(claninda bulunan baruth dahil dier tum abilerimize),vadaa,tuncay dai,awfull-nihat,theliweafful-cihan,lookatme/enes,kisiligi ile essiz bir insan olan spectre/savas,bir zamanlar akarada olan sadi,dayi v Generals tayfasina sonsuz tesekkurler.ismini sayamadigim 1 lvlden son lvline kadar pm leriyle beni yanliz birakmayan ama cevaplamaya yetisemedigim arkadaslar: seven,sevmeyen ve kirdigim uzdugum warsa lutfen hakkini helal etsin.Elveda Akara.. ksc leriniz bende baktikca unutmucam sizi,hoscakalin mutlu kalin. __________________