MagicianSoldiers Clanı Qbralakxf Ve HINZIRR Hırsızdır Bilginize
Knight Online0 Mesaj
●23 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Online Oyunlar
- Knight Online
- MagicianSoldiers Clanı Qbralakxf Ve HINZIRR Hırsızdır Bilginize
-
01-10-2019, 04:38:42S.a Arkdaşlar Oncelikle Su ınsanlardan bahsedyım sıze ıclerınde bulundum ama keske bulynmasydım saat 2-3 sıralarında benm 70 qb ye yakın ıtemımı caldılar we onlara cok quwenıodm arkdslarım qıbıydı ama hırsızlar benm olaya qecmeden once ArsenLupenn karakterlı bı hesap Bı foruma konu actıydı hatrlarsınız KACRAtnas la ilgili we O Hırsızlıqı yapan kısıler QbralakXf QbralakXl lidir we kabullenıyorlarda elımde fazla kanıt yok ama kendılerı cok ıyı bılıolar Gelelım benm ıtemıme ben arkdslara cok quwenıordm 2-3 sıralrında HINZIRR arkdsımızı nıa bankayya caqırdm we ıtemelerı dewrttm sonra carıma qırdıqmde o oyunda deqıldı we clan leaderı QbralaxF ye pm attıqmda İbo 1 haftadan berı yok Dedi ama yalan Cumartesıı qunu ondu we ata bındıler Kendılerıne pm atıorm cewap wermıolar ama elımde kanıtım yok qozumu kırpmadan ıtemımı werıbılcek kadar bı kısıyım belkı ınanmıcaksınız ama ben onlara cok quwenmıstım ama onlar bırer haınmıs ve paraya ne kadr duskunler Ama helal olsun Sakın sızde onlara kanmayın Kendılerı Hırsızdır Ben onlara kandm arkds sandm ama hepsı bırer S-E-R-E-F-S-İ-Z-M-İ-Ş ve duyarlı olalım oyun ıcınde her turlu seyı denıcem mumkunse hepsını hapısten cıkartmıcam IUcantDieInmyparty [IMG]http://img15.**************/img15/7328/agsagasg.png[/IMG] Insallah bıseler cıkarabılrsınız ne kadar adı olduqu nerden bellı Arkadşlar size bişe soleyim bu şahıslar bana aynn sunu dıyolar neden bıze suc atıorsn ben neden suc atayımkı sız caldınız ıtemlerı we kendınızde cok ıyı bılıosnz caldınızda ha calmasaydınız sız benı rezıl ederdınız ama rezil edemıonz her konusmanzda sız rezıl oluosunuz __________________