Andream BP Priest
Knight Online0 Mesaj
●26 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Online Oyunlar
- Knight Online
- Andream BP Priest
-
01-10-2019, 03:27:17Evet arkadaşlar bu konunun başlığını gorur gormez herkezin aklına gelen şey '' npt yaparlar seni '' olmuştur eminim ama yorum yapacak arkadaşlar asas oynuyan warrior oynuyan elemanlar olmasın lutfen bu işten anlıyanlar bana yorumlarsa sevinirim . Evet andream asaslarına baktım , vs de attım iyileriyle bi kac kere gercekten cok sağlamlar ama henuz tek atan veya 2 vurup beni ezebilen olmadı.benim charımda tam duzulmemiştir zaten Yinede iş yaparmı diye size soruyorum . Tek değilim arkadaşlarımda başladı şuan team oluşmuş halde nerdeyse . Baseden gelen bir mage teamle girecez andreama ve bende teamıma gercekten cok guvenıyorum . bende gerekirse geride durup ds + tooth ile heal + db atmayı dusunuyorum. Şu halimle andreamın en saglam asaslarından (necksız) 800 yedim ama yinede fikirlerinizi alayım sizce boyle iş yaparmı yapmazsa nasıl bir item kasarsam yapar . Charım şu haldedir . +9 fabric set(kafalık +7 dd 15) dual +1 foverin dual +1 w.e +8 ii İron neck (henuz almadım ama alıcam) glass belt (Bırakmıcam boyle elime gectikce para takıları yukselticem) walkry,pathos gloves ve sc lerle harmanlamayı duşunuyorum charı Yorumlarınızı alırsam sevinirim . Şimdiden herkeze cok teşekkurler . Sırf komıklık veya laf sokma cabasında olan arkadaşlar lutfen yorum yazmayın siz kralsınız , siz mukemmelsiniz __________________