Haksiz bann dİyen arklar buraya baksin!!!
Knight Online0 Mesaj
●24 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Online Oyunlar
- Knight Online
- Haksiz bann dİyen arklar buraya baksin!!!
-
01-10-2019, 03:23:05Gecen gunlerde acmış oldugmuz konu başlıgındaki gibi Haksız banlandığını Duşunen Arkdaslar oldugunu gorduk ve 58 kişilik listeyi gondermiş oldum gelen sonuc beni uzmuştu cunku 58 kişiden sadece 3 kişi dogru cıkmıştı ( Kimseye yalan soluyor demek istemedigimi belirtmek iisterim) Benci olarak Duşunmeyin ilegal şekilde banlanan oyuncuların bilerek haksız banlandım demesi gercekten haksız olarak banlanan oyunculara sıkıntı yaratmaktadır Ve unutmayın !!!! Banlandığınız gun Uzerinizde hic bir illegal program kullanmamış olabılırsiniz ama bu bizim daha onceli gunlerinizde ne yaptığınızı goremediğimiz anlamına gelmez bizler sizlerin gun ve gun nerde ne yaptıgnızı biliyoruz Karakterlerinizi inceledigmizde bunları acık ve net şekilde gorebiliyoruz. Oncelikle Şunu bilmenizi istiyorum KOSP WH SH Vs... Programları kullanıpda Banlanan karakterlerin Banları hic bir şekilde acılmayacaktır. Gercekten Karakterinizn Haksız olarak banlandi diyorsaniz . Lutfen Konu Altında Banlanan Karakterlerinizin (haksiz olarak banlanan !!!!!! ) Server : Karakter ismi : Şeklinde Yazın ve bildirin. Gerekli Yerlere Bildirilecek Ve Hesaplarınız Kontrol Edilecektir. Dorulugu Kanıtlandıgı taktirde Hesapları Acilacaktir. Konu Başlıgında kesinlikle Yorum yapmak yasaktır Sadece Solendigi gibi Server Ve Karakter icimleri yazılacaktir. Aksini yapan Userler 1 Gun Forum cezası alacaktır. Oyun Acıklarını kullanmak bir ban sebebidir Ne olursa olsun Bu item kiralamada olsa bir oyun hatasıdır ve oyuncu bunu bılerek kullanıyor ve yapıyorsa Ban sebebidir. Bundan Onceki Konu Başlıgı altına yazan arkdaslar Lutfen yeniden Yazmayalım Cunku Sonuc Değişmeyecektir Nicklerinizi DOĞRU YAZIN Ve yapmış oldugnuz yorumlara gerek yok ben sadece isim gonderecegim. Alıntıdır... http://forum.tr.knightonlineworld.co...pic=33212&st=0 Ha diorsanız ille ben kullanmadım hic bişi koxp party e girmedim doğruluğu kontrol edilip acılıyo... Ama zannetmiyorum haksız bann olacagını... Elbet bi yerde hata yapmışsınızdır benim gibi.. 1 kere girdik koxp party e girmez olaydık... IIFlawLeSsII has been banned __________________