Turk KO ya İngilizce Ticket Atarsa Ne Olur :D:D:D
Knight Online0 Mesaj
●35 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Online Oyunlar
- Knight Online
- Turk KO ya İngilizce Ticket Atarsa Ne Olur :D:D:D
-
01-10-2019, 03:15:41işte turk un banlanma sonu cu atığı ticket: Hi All Ko , You Gm I'AM BANNED Halbuki Sucsuzum ! ( Solenmek istenen ; gm ban yedim sucsuzum ) Sabah 8 O'Clock, O'clock dutturu dutturu , sleep finish ı'am go comtuer ( solenmek istenen ; sabah 8 saat caldı kalktım ve pc basına gectim) You Gm Notice Boss event ( Solenmek istenen ; gm Notice gecti boss event ) Tabi ı'am go go emc , 5 mins wait and boss start I'm attack attack , ( Solenmek İstenen ; tabi hemen gittim emc 5 dakka sonra bosslar cıktı atak yaptım ) Shaula start damage damage sonra shaula dead open the box drop baş fu.of Ya ! (Solenmek istenen ; shaula cıktı damage yaptım shaula oldu kutu actım drop baş ... ya ! ) neyse Gm and 3 mins bi baktım dc Dc ile face to face geldik ! ( Solenmek istenen ; neyse gm 3 dakka gecti bi baktım dc , dc ile yuz yuze geldik ) And start launcher Login ıd pas Enter BLOCK 999 ! ( Solenmek istenen launcherde start verdim login ekrarına ıd pas girdim ve 999 gun ban yemisim ! ) Block999 u gorunce Eyes'lerime inanamadım ! Sucum YOK OPEN BAN You Kimi Banlıyonuz NODIR LAN ! ( Block999 u gorunce gozlerime inanamadım sucum yok banı acın siz kimi banlıyonuz Hayırdır lan ! ) __________________