K.O yu Bırakıyorum..!!!
Knight Online0 Mesaj
●12 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Online Oyunlar
- Knight Online
- K.O yu Bırakıyorum..!!!
-
01-10-2019, 03:00:28Benim Ko maceram yaklaşık 1 1.5 yıldır var bu zaman zarfında bicok dostluklar edindim ve bi cok kalleşliklerde her defasında bu bi oyun dedim ama o zamanlar icin bi oyun deildi kafama takardım ve de hırs yapardım allah a şukur artık derdim tasam yoq tam 1.5 yıl once Oguzhan_Bursa die başladı mage olarak onu 61 yaptım ve hack yedim canlar sağ olsun dedim... sonra bi asas kastım kardeşime 58 oldu ban yedi lvl duştu canlar sağ olsun dedim... sonra warrior kastım 62 oldu onu 62 priest le takas ettim priest i 65 yaptım başlarda cok iiydi ama artk oyun sıktı bi de sosyal hayatımında onune gecti ne bi sevgilim olurdu ne bi gezme ne bi tozma hep pc başında gecen gunler aslında BOŞ muş bunu malesef yeni anladım ve bana bu duşunceyi aşılayan biricik aşkım son aşkım SEDA sağ olsun artık gozumu actım Ko yok artık 65 lvl priest i de satıorum alcak varsa msn; [email protected] bursa dan cok cok cok ucuz a satıcam bu konuyu char satmak icin acmadım fakat işime yaramayan char ı da napiim ilgilenen irtibata gecsin... CANLAR SAĞ OLSUN... HERKESE ELVEDA... K.İ.B Tanıyan Tanımayan (hackleyen ******** [email protected] haric) sizi seviyorum İTEm lvl boş şeyler onemli olan insanlık insan olunmadığı surece işe yaramaz bu da benden size ßæ ßæ __________________